×
×

Ny hos horze?

Som ny kunde ønsker vi deg velkommen med et prøv-os-tilbud. Få 30% rabatt på din første ordre!

Bruk kupongkoden: HZWELCOME

*500 kr er det minimale bestillingsbeløp. Tilbudet gjelder kun for produkter fra Horze, Finn-Tack, Pharmacare og B Vertigo! Denne kupongen kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponger.

Lyst til å spare 200 kr? Kjøp nå og bruk vår vårkupong: Les mer!*

×

Lookbooks

Bli inspirert av våres seneste lookbooks

Populære merker
kr 554,25
kr 739,00
Skervet

Flott og myk gjord

Av om Horze Harleigh dressurgjord m/lammeskinn

Har hatt denne gjorden ett par økter nå, og den ligger stabilt og godt på min meget slanke unghest som vokser seg til. Holder salen fint på plass, og har ikke laget noe gnag på hennes silkehud og silkepels i gjordleie. Gjorden oppfattes som lang, selv om jeg kjøpte en 5cm kortere enn vanlig. Har hatt den for kort til å kunne si noe om kvaliteten over tid, men etter tre små økter synes det ikke at den er brukt :)

kr 79,00
Skervet

Myke sokker

Av om Horze bambussokker

Veldig myke og behagelige sokker som kjennes skikkelig "premium" ut. De har lite stretch sammenlignet med Horze Coolmax sokkene og er mye kortere, får de ikke helt opp mot toppen på leggen. Nydelige farger som stemmer godt med bildene. Slitesterk er de også.

kr 379,00
Skervet

Elsket den!

Av om Horze Active helforsterket dameridebukse med silikon

Digger virkelig denne buksen! Har aldri hatt sansen for de kjempetrange buksene som ikke gir rom for å puste, så denne falt virkelig i smak! Nesten som å ri i joggebukse med litt gummi i baken

kr 559,00
Skervet

Tights

Av om Horze Juliet helforsterket dametights med silikon

Bra passform, med behagelig høyt liv. Sitter godt. Stoffet er ikke så glatt som forventet, og flis, høy og støv fester seg fort. Litt usikker på kvaliteten på sømmene, får se etterhvert hvor slitesterkt det er. Ikke så mye grep på silikontrykket.

kr 499,00
Skervet

Kjempe bra!

Av om Horze Largo lærgrime

Elsker virkelig denne lørgrima! Sitter godt på ponnien min, fin i fargen og utrolig slitesterk. Komfortabel er den også:)) Anbefales! Kunne vært en smule billigere

kr 489,00
Skervet

litt skuffende belegg

Av om Weatherbeeta Lite, åpne frambeinsbelegg

Jeg ble litt skuffet da jeg pakket opp disse beleggene da jeg trodde de ville ha en hardere flate på innsiden av benet, lignende vanlige sprangbelegg. De har kunn en hard skinne bak ved senen, noe jeg ikke synes er nok. Men de holder nok til vanlig bruk, og jeg ville kjøpt noe litt mer beskyttende om man hopper mye eller skal hoppe i terrenget. De har mesh ytterst, men ikke i selve foret så er usikker på hvor mye luftgjennomstrømning det er. De virker også litt små i størrelsen, men jeg har ikke prøvd dem på enda så jeg vil ikke si det med sikkerhet. Borrelåsen er bra, og av god kvalitet.

kr 509,00
Skervet

God kvalitet

Av om Gera Mesh-Tec Daily Stryksokker, bakben

Disse beleggene kjennes ut som de vil beskytte godt. De er passelig harde i materialet, men har alikevel noe giv. De periforerte detaljene finnes både på foret og i skallet, noe som vil sikre luftgjennomstrømning og overopphetede bein. Kjempefornøyd med kjøpet. Annbefales!

kr 139,00
Skervet

Myke og gode

Av om Horze Helen T-skjorte til dame

Kjempedeilig skjorte som sitter fint på kroppen. Ganske sånn "typisk" t-skjorte. Tror denne kommer til å slå godt an når sommerværet kommer. Ellers er den behagelig å ha innenfor en genser ol. Strammer ikke rundt armene. Kanon skjorte for prisen.

Fornøyde
kunder

Skervet

Supert Weatjer Beta dekken, raskt levert og svarte helt til forventningene. Handler gjerne flere ganger i Horze sin nettbutikk. Stort utvalg i gode merkevarer.

Av
Skervet

Kjempe fornøyd

Av
Skervet

Flotte bucas dekken som svarer til forventningene

Av
Skervet

Kjemperask levering, fin oppdatering fra bekreftet ordre til pakken kunne hentes på postkontoret

Av
Skervet

Hei. Kjøpte nettopp to suverene for-tønner til hundemat. 20kg. De ble sendt som avtalt, ankom som avtalt og jeg betalte over nettet, så alt det praktiske gikk knirkefritt, og pruduktene er feilfrie og veldig fine og solide. Men, den rabatten jeg skulle fått, med koden som skulle gjelde første ordre, så jeg aldri noe til...... Så derfor kun 4 stjerner....

Av
Skervet

Veldig fornøyd. Fikk varen raskere en antatt.

Av
Skervet

Veldig bra produkt, kom raskt i post.

Av
Skervet

Syns dere leverer varene raskt, og det betyr veldig mye!

Av
Skervet

Veldig fornøyd med produktet, og at det gikk raskt fra jeg bestilte til jeg mottok varen:)

Av