×
×

Ny hos horze?

Som ny kunde ønsker vi deg velkommen med et prøv-os-tilbud. Få 30% rabatt på din første ordre!

Bruk kupongkoden: HZWELCOME

*500 kr er det minimale bestillingsbeløp. Tilbudet gjelder kun for produkter fra Horze, Finn-Tack, Pharmacare og B Vertigo! Denne kupongen kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponger.

Lyst til å spare 200 kr? Kjøp nå og bruk vår vårkupong: Les mer!*

×

Fugl

Filtrer etter:
  • Filtersøk
  • Kategori
    Merker
  • Farge
  • Størrelse
  • Pris
Sorter etter:

Fugleprodukter for både burfugler og ville fugler finnes i alt fra matskåler til leker. Vi har bur, vaglepinner og annet tilbehør til høner, ville fugler og burfugler.

Viser 108 artikler

Fugletilbehør med alt fra frø til vaglepinner får fuglen din til å synge vakkert.

Horze har fugletilbehør med alt fra frø til vaglepinner, leker, bur og mye mer. Et speil gjør at din ensomme fugl ikke kjenner seg alene, mens frø-godbiter gir ekstra næring samtidig som de smaker utsøkt for fuglen.

Fugletilbehør som fuglebad, vaglepinner med sandpapir og fargerike leker som gir fuglen underholdning og glede dagen lang.

Gi fuglen godt frø og rent vann slik at den kan leve et lykkelig og friskt liv i bur. Burfugler elsker å gynge og hoppe fra vagle til vagle, samtidig som de holder et øye med verden rundt dem. Gi fuglen mange muligheter til lek med leker, slik at den får et lykkelig, langt og friskt liv.

Horze har til og med utstyr til høns og ville fugler. Finn det tilbehøret og utstyret du trenger med alt fra fôringsautomater til hus i fugletilbehøret hos Horze.

Les mer