×
×

Ny hos horze?

Som ny kunde ønsker vi deg velkommen med et prøv-os-tilbud. Få 30% rabatt på din første ordre!

Bruk kupongkoden: HZWELCOME

*500 kr er det minimale bestillingsbeløp. Tilbudet gjelder kun for produkter fra Horze, Finn-Tack, Pharmacare og B Vertigo! Denne kupongen kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponger.

Lyst til å spare 200 kr? Kjøp nå og bruk vår vårkupong: HZSPRING

×

Helforsterkede ridebukser

Filtrer etter:
  • Filtersøk
  • Kategori
    Merker
  • Farge
  • Størrelse
  • Pris
Sorter etter:

Dressurryttere foretrekker gjerne helskinnsridebukser. Disse gir et ekstra godt grep i salen, og har gjerne stilige kontrastfarger.

Viser 149 artikler

Helskinnsridebukser er perfekte til dressur. Horze har den perfekte buksen til deg!

Helskinnsridebukser er perfekte for dressurryttere og andre som ønsker bedre grep og sikkerhet i salen. Velg mellom syntetisk skinn eller silikontrykk blant helskinnsridebuksene fra Horze som kommer i alle regnbuens farger. Kvalitetssømmer og håndverk gjør at disse helskinnsridebuksene passer godt både til seriøse konkurranseryttere og hobbyryttere. Man sitter bedre i nedsittende trav med det gode grepet fra helskinnsridebuksene. Helskinnsridebukser er beregnet på dressur, og holder deg limt fast til sete på salen. Pustende materialer gjør buksen komfortabel og sval mens du rir, og mange av våre modeller har kontrastfarger på sinnet.

Helskinnsridebukser er dressurrytterens beste venn.

Helskinnsridebukser, som den nye vinterridebuksen, gir eleganse og stil når du rir, samtidig som du får et godt grep i salen. Disse myke ridebuksene kommer med lavt, normalt eller høyt liv, slik at man kan velge det man liker best. Detaljer som lommer foran og bak, rhinestones og stilige broderier gir disse helskinnsridebuksene en spesiell stil. Horze har et stort utvalg av helskinnsridebukser til menn, kvinner og barn. Finn din favoritt i dag.

Les mer