« Tilbake / Merker / Neue Schule Bits

Neue Schule Bits NS Bits Transform kandarstang, 12 mm, 5 cm sjenkler

3.190,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt

Få din påskegave - Spar 15 % fra 800kr og 20 % fra 1200kr

Handle nå

Kopier kode: EASTER
Bruk for 800kr og få 15% rabatt.Kjøp for 1200kr og få 20% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 07.04.2024.
Farge: Ikke spesifisert
Ikke spesifisert NS Bits Transform kandarstang, 12 mm, 5 cm sjenkler
Størrelsestabell
A B
Tilbake

Når man måler bittstørrelsen skal man alltid måle lengden fra innsiden av den ene bittringen (eller kinnstykke), til innsiden av ringen på motsatt side. Sørg for at bittet er rett. Bittets tykkelse måles alltid rett innenfor bittringen. Når bittet plasseres i hestens munn skal det være maks. 5 mm luft på hver side av bittet.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Er hesten din overaktiv i munnen? Er den fiksert innover når den får på seg kandar, uten å fullt fokusere på tøylehjelpen? Dette designet er ofte fordelaktig for det "korte smilet" (liten avstand fra munnviken til fremre del av munnen), den aktive munnen, hester som er aktive med tungen, eller hester som har utfordringer med å puste og svelge når de samler seg med en mer arbeidende overlinje. NS Transform legger trykk på hele tungen, mye lengre bak, noe som gir en større passasje for luft, og forbedrer hestens evne til å puste og svelge. En indikasjon på blokkert luftvei kan være en spent hest som produserer for mye spytt, eller den kan også lage en gurglende lyd. Det er også et bitt som er fordelaktig om hesten har lagt seg til en vane om å være aktiv med tungen. Det mye mindre mulighet for hesten å klare å dra tungen bak, trykke munnstykket ned, eller få tungen over bittet. Salox munndel, sjenkler i rustfritt stål, kandarstang.

Produkt-ID: 317519

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: