×
×

Ny hos horze?

Som ny kunde ønsker vi deg velkommen med et prøv-os-tilbud. Få 30% rabatt på din første ordre!

Bruk kupongkoden: HZWELCOME

*500 kr er det minimale bestillingsbeløp. Tilbudet gjelder kun for produkter fra Horze, Finn-Tack, Pharmacare og B Vertigo! Denne kupongen kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponger.

Lyst til å spare 200 kr? Kjøp nå og bruk vår vårkupong: Les mer!*

×

Kanin

Filtrer etter:
  • Filtersøk
  • Kategori
    Merker
  • Farge
  • Størrelse
  • Pris
Sorter etter:

Kaninutstyr gjør stellet av kaninen din morsomt og enkelt. Matskåler, vannflasker, bur og leker dekker alle kanines behov. Kaninutstyr hjelper til å holde kaninen din sunn og frisk.

Viser 22 artikler

Horze har lat du trenger for at kaninen din skal holde seg glad og frisk.

Kanintilbehør består av alt fra innebur, utebur, matskåler, vannflasker og leker som bidrar til å holde kaninen trygg og frisk. Å eie en kanin krever mer enn en bunt gulrøtter, så la Horze hjelpe deg med å utruste kaninens miljø med alt som er nødvendig for å holde den frisk. Leker og underholdning er en morsom måte å gjøre kaninen glad og leken på, samtidig som den oppmuntrer til mosjon og aktivitet. Bur finnes i alle størrelser og utforminger for å passe både til kaninen og stedet buret skal stå.

Kanintilbehør gjør det enkelt og morsomt å ta vare på ditt kjæledyr.

Fôr og ta vare på kaninen din med tilbehør fra Horze. Matskåler og vannflasker spesialdesignet til kaniner er nødvendig for optimal helse og komfort. Hold kaninen frisk med regelmessige helsesjekker hos veterinær og kloklipping, så kommer kaninen til å leve lykkelig i mange år.

Les mer