×
×

Ny hos horze?

Som ny kunde ønsker vi deg velkommen med et prøv-os-tilbud. Få 30% rabatt på din første ordre!

Bruk kupongkoden: HZWELCOME

*500 kr er det minimale bestillingsbeløp. Tilbudet gjelder kun for produkter fra Horze, Finn-Tack, Pharmacare og B Vertigo! Denne kupongen kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponger.

Lyst til å spare 200 kr? Kjøp nå og bruk vår vårkupong: Les mer!*

×

Ridebukser

Ridebukser finnes i en rekke varianter, for enhver rytter. Horze ridebukser er både behagelige og moteriktige. Den perfekte ridebuksa gjør det enklere å både ri og se bra ut.

Viser 253 artikler

Du får ridebukser i alle stiler hos Horze, alt fra jakt til sprang og dressur.

Velg riktig ridebukse til ditt bruk. Horze har utallige stiler, farger og design, slik at du kan finne akkurat det du trenger etter dine behov. Komfortable stretchridebukser er ideelle til hobbyryttere og til kalde vinterdager. Ridebukser med kneskinn gir grep og litt mer struktur, og er perfekte til sprang, jakt eller feltritt. Helskinnsridebukser gir et bedre grep i salen med silikongrep, syntetisk skinn eller ruskinn. Horze har ridebukser med lav, normal og høy midje, slik at alle ryttere kan finne sin perfekte passform.

Ridebukser er helt nødvendig for aktive ryttere, og er designet spesielt til sporten.

Ridebuksen er den viktigste plagget ettersom det gjør deg i stand til å prestere på ditt beste. Dongeri er praktisk for cowboyer, men for å ri bra er du avhengig av grep, stil og et par velsittende ridebukser. Ridebukser til menn, kvinner og barn kommer i en rekke farger og design. Den nye, trendy silikontrykken gir en ren og flott stil, og bedre sikkerhet i salen. Unge og motebevisste ryttere vil sette pris på alle valgmulighetene hos Horze sine ridebukser, med ekstra bling, krystaller, metalldetaljer og broderier for eksempel på baklommen. Finn din favorittbukse til hverdagsbruk, treninger eller stevner i vårt enorme utvalg av flotte ridebukser i hele Horze-kolleksjonen.

Les mer