×
×

Ny hos horze?

Som ny kunde ønsker vi deg velkommen med et prøv-os-tilbud. Få 30% rabatt på din første ordre!

Bruk kupongkoden: HZWELCOME

*500 kr er det minimale bestillingsbeløp. Tilbudet gjelder kun for produkter fra Horze, Finn-Tack, Pharmacare og B Vertigo! Denne kupongen kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponger.

Lyst til å spare 200 kr? Kjøp nå og bruk vår vårkupong: Les mer!*

×

Støvler & sko

Ridesko kommer i varianter som passer enhver rytter. Jodhpur og stallsko er populære engelske ridesko, laget av lær, syntet eller gummi.

Viser 295 artikler

Horze har et stort utvalg av ridestøvler og sko til enhver bruk.

Ridestøvler er en av de viktigste tingene en seriøs rytter må ha. Et godt tilpasset par ridestøvler forbedrer ridningen din, og gjør deg mer komfortabel og trygg i salen. Horze støvler og sko inkluderer ridestøvler, jodhpursko, ridesko og stallsko. En godt tilpasset elegant lærridestøvel er førstevalget på konkurransebanen. Jodhpursko eller ridesko med lisser kombinert med leggchaps er ideelle til trening. I Horze-kolleksjonen finner du også varme og vanntette stallsko som gjør stallarbeidet til en lek.

Engelske ridestøvler fra Horze har klassisk stil og er laget av materialer av beste kvalitet for å gi et skreddersydd utseende og følelse.

Velg ridestøvler i ulike modeller etter hva du trenger til din gren. Ridestøvlene våre til sprang og feltritt har lisser, og en solid glidelås bak som gjør dem enkle å ta av og på. Dressurstøvler har også en glidelås bak. Ridesko blir brukt mer til hverdags, men sammen med et par leggchaps i kvalitetslær kan de nesten se ut som ridestøvler. Mange av rideskoene har skolisser, og er derfor svært komfortable ettersom de kan strammes og løsnes ved behov. Jodhpursko trekkes på foten, og er perfekt til trening og for unge ryttere som ikke vil styre med skolisser. Mange av Horze sine ridesko har glidelås bak, mens jodhpurskoene har glidelåsen foran for å gjøre dem enda enklere å ta av og på. Du får dem i brunt og svart, alt etter hva du liker best.

Les mer