×
×

Ny hos horze?

Som ny kunde ønsker vi deg velkommen med et prøv-os-tilbud. Få 30% rabatt på din første ordre!

Bruk kupongkoden: HZWELCOME

*500 kr er det minimale bestillingsbeløp. Tilbudet gjelder kun for produkter fra Horze, Finn-Tack, Pharmacare og B Vertigo! Denne kupongen kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponger.

Lyst til å spare 200 kr? Kjøp nå og bruk vår vårkupong: HZSPRING

×

Stigbøyler og remmer

Stigbøyler til engelske saler kommer i en rekke varianter og materialer. Velg mellom rustfritt stål, kompositt, plast, eller sikkerhetsbøyler for å dekke dine behov.

Viser 90 artikler

Stigbøyler kommer i en rekke varianter, som passer til enhver gren og behov.

Velg mellom rustfritt stål, kompositt, plast, sikkerhet eller bøyde og vinklede stigbøyler. Stigbøyler av kompositt er lette, og er den nyeste trenden på markedet. Det lette materialet kan formes med vinkler som hjelper rytteren med å holde foten i riktig posisjon. På samme måte som en bøyd stigbøyle, kan komposittbøylene hjelpe rytteren med å holde hælen på riktig måte i bøylene. Sikkerhetsstigbøyler og bøyler i plast er vanlige blant nybegynnere, og gir trygghet til yngre og mindre erfarne ryttere. En av variantene har strikk i den ene enden, som løsner om rytteren faller av. Dermed kan ikke rytteren sette foten fast i stigbøylen, og man unngår at hun eller han blir dradd etter hesten ved fall.

Til tradisjonelle stevner brukes vanligvis klassiske stigbøyler.

Stigbøyler i rustfritt stål er det tradisjonelle valget på stevner. Det klassiske designet i rustfritt stål gjør at de ser flotte ut med enhver sal, de ruster ikke, er lette å vedlikeholde og holder seg blanke. Stigbøylene med solide, hvite gummi-innlegg er en favoritt blant mange ryttere, og det tradisjonelle designet kan brukes på enhver sal i mange grener.

Les mer