« Tilbake / Hest / Sjabraker / Salpad / Gelpads

Acavallo Acavallo Gel Seat Saver Dri-Lex sprang

1.490,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Vi feirer med deg - 21 år med Horze!
Spar 21% på merkevaren Horze &
Få 11% rabatt på nesten alle andre merker

+Hver 21. bestilling er gratis!
Kopier kode: B-DAY
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Hver 21. bestilling vinner - maksimalt refusjonsbeløp er 2000 kr. Differanser vil ikke bli utbetalt. Alle kjøp i Horze-appen eller nettbutikken er med i konkurransen. Kundeservice vil kontakte vinnerne etter kampanjens slutt 28.04.2024. Premiene kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot kontanter eller andre premier.
Farge: Black
Black Acavallo Gel Seat Saver Dri-Lex sprang
Brown Acavallo Gel Seat Saver Dri-Lex sprang
Størrelsestabell
Size Lengde
M 16"-17"
L 17.5"-18"
Tilbake
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Acavallo Classic Gel, 10 mm tykkelse, jump seat saver med Dri-Lex sikrer maksimal sikkerhet og komfort for rytteren takket være det revolusjonerende designet som utnytter de unike kvalitetene til den støtabsorberende Acavallo® terapeutisk gel. På grunn av produksjonsprosessen kan det være lurt å rengjøre gelen med varmt vann før første gangs bruk og sørge for at salen er godt oljet og ikke tørr for å unngå fargeoverføring fra gel'en. Skulle det mot formodning i et sjeldent tilfelle skje, er det tilstrekkelig å olje salen forsiktig for å fjerne eventuelle merker i en periode på to uker. Gel'en er dekket med Dri-Lex Acavallo® på toppen, et stoff som kombinerer hydrofobe og hydrofile fibre i en komposittstruktur som er unik i bransjen. Det innvendige laget holder seg tørt, mens det utvendige laget fungerer som et mikroreservoar for svette, hvor fuktigheten bokstavelig talt fordamper. Dri-Lex materialer er laget for å forbedre naturens jobb. De flytter raskt fuktighet gjennom utstyret for å holde kroppen tørr og komfortabel. Setetrekket kommer med en elastisk stropp med borrelåsfeste som strekker seg i lengderetningen langs nedre del av salen, og hektes fast på panelene. I de to sidedelene er setetrekket utstyrt med to stropper med grep som hektes på den indre delen av salputene, uten at det påvirker posisjonen. Festesystemet gjør det dermed mulig å ikke endre den opprinnelige strukturen til salen, samtidig som den gir det typiske elegante designet til Acavallo-produktene. Å bruke Acavallo Seat Saver er også den ideelle og prisbesparende løsningen for komforten til eldre saler med slitt sete.

Egenskaper:

  • Støtabsorberende
  • Stabiliserer salen
  • Letter press
  • Close contact - endrer ikke salens balansepunkt
  • Lett
  • Ikke giftig

Teknisk beskrivelse:

Tykkelse på gel: 10 mm.

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes på 30°C, eller for hånd i en bøtte med vann og litt vaskemiddel. Ikke bruk sterke vaskemidler. Skal ikke tørketromles. Skal ikke utsettes for direkte varme eller sterk sol. La den tørke naturlig.

Produkt-ID: 326630

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: