Nye produkter og bestselgere
Allround- & Sprangsjabraker

Allround- & Sprangsjabraker

Allround sjabraker kommer i tradisjonelle fasonger og farger som passer enhver smak. Engelske sjabraker gir et lite stykke mote til rideturen.
163 artikler

Kjøp Allround- & Sprangsjabraker på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Sjabraker kommer i en rekke farger og fasonger, og du finner noe som passer enhver smak og lommebok.

Finn den perfekte sjabrak som passer både humøret og disiplinen din i Horze sitt store utvalg. De kommer i uendelig mange fargekombinasjoner, som passer sammen med resten av utstyret ditt fra Horze-serien. Fuktighetstransporterende fôr kombinert med mykt, vattert skum gir en myk og luksuriøs følelse, samtidig som den er behagelig for hesten. Velg mellom diamant, bølge eller firkantet søm, hva enn du synes passer best til din hest. Borrelåsfester og stropper holder sjabraken på plass, og den høye skjæringen over manken gjør at den ikke gnager. Dersom du ønsker å gjøre den mer personlig, kan du brodere for eksempel navnet på deg eller hesten, logoer eller monogrammer.

Engelske sjabraker med stilig design og mønster er flotte allroud sjabraker.

Den elegante kanten rundt mange av Horze sine allround sjabraker gir en ekstra dose stil med moteriktige farger. Velg en tradisjonell sjabrak til stevner, eller noe mer fancy i artige farger eller med bling. Sterke farger og matchende utstyr viser din personlige stil, og gjør inntrykk på neste trening, ridetime eller tur. Engelske sjabraker med rektangulær form er fine til turridning eller sprang.