Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Back on Track sprangsjabarak

Produkt-ID: 17046

kr 739,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track sprangsjabarak
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Back on Track sprangsjabarak
Beskrivelse

Beskrivelse

Stilig allroundsjabrak. Hjelper og forbedrer ryggmuskulaturen. Ved bruk av denne sjabraken optinaliseres virkningen av treningen. Innerfôr i keramisk tekstil. Back on Tarck-logo. Dobbelt pyntesnor.


Teknisk beskrivelse:


Pustende. Materialer: keramisk fiber, ytterstoff i 100 % bomull. Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørkes i tørketrommel. Ikke bruke skyllemiddel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Tilbake på banen tro for seg selv
0 Likes

Teppe levert raskt, veldig god kvalitet. Jeg er aldri skuffet over dette merket, å se i det lange løp, jeg anbefaler!

fornøyd
0 Likes

Fornøyd med dette kjøpet som tilsvarer beskrivelsen og de foreslåtte bildene. Ser ut til å oppfylle sine mål, min følsomme hoppe støtter den godt. Jeg tror jeg vil sette pris på og innse flere av fordelene den neste vinter. Kjøpt i salg og med et tilbud om frakt, det var en god del!

Tilbake på sporet
0 Likes

Jeg har allerede dette i hvitt så ønsket en mer praktisk farge. Jeg elsker ryggen på banen og det gjør hesten min. Passer godt.

Flott sadelpute
0 Likes

Jeg bestilte den sorte sadelputen i S Sadelputen er ganske stor, men passer perfekt under min 17 "VS-sal, og det vil være plass til en større sadel (så 18" skal minst være der ute). Saddelputen er veldig langt på skulderen (er på en 1,40 ponni), men det plager ikke (i alle fall min vallak) og er ikke overraskende, ettersom det er en salbag og jeg har en sal VS. Undersiden av sadelputen er ikke laget av samme materiale som toppen, ser litt fleeceaktig ut, og jeg kan tenke meg at det kan bli veldig varmt om sommeren, men har ingen anmeldelser i denne forbindelse. På grunn av Back on Track-effekten, vil vallaken min definitivt være super avslappet med sadelputen.

Beste sadelpute!
0 Likes

Takk tilbake på sporet! Min OTTB er over ved kneet og har kanten nesten parallelt med bakken. Takket være salpute og poloomslag har overgangen fra gledehest til dressurhest vært fantastisk, noe jeg har håpet på å gjøre i årevis. Han snubler mindre (yah polos og raske innpakninger!) Og kommer virkelig bakfra fordi ryggmusklene holder seg så løse og varme (yah sadelpute!). Utmerkede produkter! Han kunne IKKE bevege seg slik før jeg kjøpte ham disse tingene!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.