Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver! *
Spar nå
-20%

Eskadron COTTON sjabrak

Produkt-ID: 17365

kr 239,20
kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Eskadron COTTON sjabrak
kr 239,20
kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Eskadron COTTON sjabrak
Beskrivelse

Beskrivelse

En sjabrak i bomull med ny, vattert design. En attraktiv kvalitetssjabrak i en fornuftig prisklasse. Sjabraken er velegnet til brodering, og gjør seg godt som klubbsjabrak. Tilgjengelig til alle grener.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Sprang modellen har merkelig form
0 Likes

Denne sjabraken er kjempegod kvalitet og pen, men jeg kjøpte sprang modellen og den er avrundet på en merkelig måte bak der hvor man feks broderer på sjabraken. Så den har ikke normal sjabrak form. Så jeg kommer til å måtte bytte den til allround modellen. Hadde vært fint om dette avviket hadde vært opplyst om i beskrivelsen av sjabraken, så derfor gjør jeg det her.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.