JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Horze Atlanta allround gjord

Produkt-ID: 14676

kr 579,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Atlanta allround gjord
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Atlanta allround gjord
kr 579,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Atlanta allround gjord
Beskrivelse

Beskrivelse

Fint, ergonomisk utformet design, med avtakbart fleecefôr gjør at denne gjorden både er allsidig og enkel å bruke. Elastiske ender er enkle å justere, og gjør at gjorden kan strammes fra begge sider. Den klassiske kombinasjonen av uekte saueull og lær gir et perfekt utseende.


Egenskaper:


  • D-ring på midten
  • Avtakbart fleecefôr
  • Elastisk på begge sider
  • Bikubemønster
  • Rustfritt stål, doble ruller på begge de elastiske endene

Teknisk beskrivelse:


Oversiden: 100% PU-lær. Fôring: 100% polyesterfleece.


Vaskeanvisning:


Håndsvaskes i kaldt vann. Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

omkrets
2 Likes

Fin omkrets, men stor ulempe at ingen løs pels kan bestilles. Ville vært fint om du kunne veksle for å la pelsen tørke eller vaske

Størrelse: Normal
perfekt
1 Likes

Kjøpt i størrelse 125 for min PS, hyggelig overrasket over kvaliteten er avtalen, det er veldig estetisk, vakker finish. Det avtakbare faux saueforet er mykt og av god kvalitet og er enkelt å sette i maskinen, noe som gjør det mulig å holde det rent mens du tar av og gjenoppretter lett takket være den solide ripen. Slitt 8 timer på rad for en tur til stranden, hesten min har støttet veldig godt stroppen skader ikke den skjøre huden til den lille beskyttede vår. Vær forsiktig med at elastikken er veldig gode egenskaper, og derfor stiv med det første og gir oss en følelse av at stroppen er litt rettferdig, men ikke stol på når de er slitt når de slapper av litt og gir perfekt passform på stroppen. Jeg anbefaler dette produktet akkurat som smekke av samme merke.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.