Allround ridepisker

Allround ridepisker

Pisker til alle formål, alt fra sprang til turridning, finnes i mange farger og stiler. Pisken bør kun brukes av erfarne ryttere.
6 artikler

Kjøp Allround ridepisker på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Pisk er et godt hjelpemiddel ved bakkearbeid.

Pisker brukes til en rekke disipliner, som kjøring, longering og dressur. Velg den perfekte lengden etter dine behov. Den perfekte dressurpisk ligger lett og komfortabelt i hånden, mange av Horze sine pisker er perfekt balansert og laget av lett karbon eller glassfiber for optimal kontroll. Komfortable gummi- og gummilignende håndtak gjør det enkelt å ta pisken med seg. Fargerike varianter viser frem stilen din, samtidig som de har den effekten du trenger. Vær forsiktig når du bruker pisken, og ikke bruk mer kraft enn du må. For litt ekstra preg, velg en pisk med glitter på håndtaket eller stangen.

Horze sine pisker gir deg kontroll når du kjører, longerer eller rir.

Ridepisker er laget for å forsterke rytterens bein på treninger og stevner, og kan gi impulser og rett bæring. Utvalget av ridepisker kommer i en rekke lengder tilpasset ulike grener. Lengre pisker brukes vanligvis forsiktig bak rytterens bein for å få hesten til å gå frem. Horze har pisker i mange farger og modeller tilpasset enhver rytter. Longepisker fra Horze er perfekt til trening. Horze kjørepisker er laget som et hjelpemiddel til kusken, når han skal styre, endre retning eller øke tempoet. En perfekt balansert og lett pisk er et must for enhver rytter.