FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze bandasjeunderlag i fleece, foran

Produkt-ID: 18524

kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Horze bandasjeunderlag i fleece, foran
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze bandasjeunderlag i fleece, foran
kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze bandasjeunderlag i fleece, foran
Beskrivelse

Beskrivelse

En pute med lodden fleece og kanaler er perfekt til bandasjering uten klumper.


Disse enkle underlagene til transport og stall varmer og beskytter, og kan også brukes under trening. Lette puteunderlag som former seg etter beinet, og gir en bedre polstring på grunn av kanalene. Bruk over sår eller medisinering som et sikkert underlag som ikke bøyer eller krøller seg som andre bandasjer. Disse vaskbare polstrede bandasjeunderlagene gjør jobben uten å lage merker på beinet.


Egenskaper:


  • Fiberfyll med svamp gir økt polstring
  • Kortere modell til frambein
  • Tykk og støttende
  • Puster
  • Støtdempende
  • Horze-logo
  • Selges i par

Teknisk beskrivelse:


Størrelse: Ponni 35 cm x høyde 25 cm, Full 45 cm x høyde 30 cm.


Vaskeanvisning:


Maskinvask, lunkent vann. Legg flatt og lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
4.1
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Annen farge en opplyst
1 Likes

Fikk disse og det viste seg at de er svarte på den ene siden. Gjør ingenting for min del, men kanskje lurt å opplyse om det? På bildet ser de hvite ut på begge sider, og står ikke noe om at de er tofarget i beskrivelsen heller. Ellers virker de veldig deilig og myke.

leg Wraps
0 Likes

Kvalitet til en overkommelig pris, madrasser raskt lintvasket. Imidlertid gjør de leksene sine! :)

Størrelse: Normal
Ikke la deg lure av størrelsene som er oppført!
1 Likes

Jeg kjøpte to sett med disse innpakningene og regnet med at størrelsene ville kunne sammenlignes med andre leggomslag jeg har kjøpt tidligere. Disse var det ikke! Normale benpakninger selges etter høyden, så når det står 14 tommer forventet jeg at høyden på innpakningene skulle være 14 tommer. Slik var det ikke for disse. Den oppførte størrelsen er lengden ikke høyden. Høyden på den markerte omlagsen på 14 tommer er omtrent 10 tommer og høyden på den markerte omlagsen på 17 tommer er omtrent 12 tommer. Jeg kjøpte ett sett av hver og ventet at de skulle fungere som frontomslag og baksideomslag (i vanlige innpakninger la jeg 14 tommers høye omslag på fremsiden og 16 tommers høye innpakninger på baksiden). Det større paret vil knapt fungere som et sett med frontinnpakninger, og den mindre størrelsen var ubrukelig for hesten min siden de var så små. Jeg endte opp med å gi dem til en venn med en ponni, men hun kan kanskje ikke engang bruke dem til den lille størrelsen. De ser ut til å være anstendig tykk, og jeg synes de er holdbare, men med den dårlig annonserte størrelsen og de rare dimensjonene på dem, tviler jeg på at jeg noen gang vil kjøpe disse igjen.

Størrelse: Liten
greati price!!!!
0 Likes

great price for a product that looks good also after wash. light and without folds, not sweat on horse's legs in summer! I used it in travel for competition, durable product in stress condition!

Størrelse: Liten
1 Likes

Jeg personlig bruker desse til transport, og er veldig fornøyd med de, de tåler en god støkk. Så anbefaler desse til den bruken, og ikkje minst en god pris! men vill si at de ikkje blir så bra til vanlig ridning, da de blir litt for tjukke.

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.