Spar 15% på alle produkter fra Horze
Handle nå

Christ Premium Barbaksal med sauefell Plus

Produkt-ID: 14483

kr 3.900,00
(Pris inkl. MVA)
Christ Premium Barbaksal med sauefell Plus
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Christ Premium Barbaksal med sauefell Plus
Beskrivelse

Beskrivelse

Setet består av ekte saueskinn med en ullhøyde på ca. 30 mm, mens undersiden har saueskinn kun i midtre del, over ryggen. Saueskinnsputer på hver side gir bedre sits.Et spesielt bomjern, som kjøpes separat, kan skyves inn i en egen lomme under det avtagbare saueskinnssetet. Glidelåslukning. Ved hjelp av stigbøylefestene, som er festet til bomjernet, er det enkelt å bruke stigbøyler for å stige opp på hesten. Uttagbare polsterputer på begge sider av ryggraden øker sittekomforten og skåner hestens rygg.Shetlandstørrelse selges under produktnummer: 304750.


Teknisk beskrivelse:


Premium Barbaksal med sauefell Plus.


Vaskeanvisning:


Vaskbar med et spesielt vaskemiddel for sauefell. Vi anbefaler vårt vaskemiddel "C7".


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Barbaksal
6 Likes

Har den brune, er helt enig med den første anmeldelsen! Så godt å ha den til tur og litt baneridning. Super behagelig for både hest og rytter! Reimene til gjorden kan være stive i starten så man har vanskelig å få den av, men etter et par gangers bruk og smøring, blir den myk og fin! Virkelig noe man må ha!! Anbefales på det aller sterkeste! Den gir veldig god støtte med kneputene og dette er salen jeg foretrekker å ri med til daglig. Den er så god og vi rir med den ofte på en lang koselig tur.

Bommen som er beskrevet er IKKE inkludert!
5 Likes

Fin og fin sal, men dessverre er den beskrevne bommen ikke inkludert og kan ikke tas med hjem. Så ikke legg nesen opp etter en lammeskinnsadel med bom :( Kjøp den bare hvis du kan reise deg uten kleshengere.

Solid og myk!
5 Likes

Har den i brun, og den er mye finere i virkeligheten enn på bildet! Fargen ser mer rødbrun ut på bildet enn den egentlig er. Både hest og rytter er meget fornøyd med myk og god ull :-) Anbefales!

Christ Premium Plus
3 Likes

Utrolig behaglelig sal å ri i og den ligger godt på hesten. Salen gir god støtte til rytter på grunn av kneputene på sidene og håndtaket fremme. Veldig fornøyd!

Nydelig sal!
0 Likes

Jeg kjøpte salen i juni; perfekt til bruk, som har forlatt en vanlig sal nesten ute av drift. Brukes nesten hver gang du sykler. Jeg har ikke funnet noe å si om salen ennå! Høy kvalitet. Sømmene og stingene holdes, saueskinn er ekte og av høy kvalitet, ikke tovet i baller. Nydelig å sitte, ikke glatt, det føles som om hestens sal suger på rytterens sal. Vi bruker stativer, som imidlertid ikke støttes i full vekt, men som hjelper til med å opprettholde balansen. Stingene på fotstroppene festet godt, fungerte ikke. Takket være denne salen har den vanlige salen også forbedret sittet, med to hull utvidet så langt. Hesten ser også ut til å like den. Trinnet er avslappet og har blitt dragende og langstrakt. Jeg anbefaler det på det sterkeste!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.