Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Sedelogic hakebeskytter

Produkt-ID: 13732

kr 339,00
(Pris inkl. MVA)
Sedelogic hakebeskytter
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sedelogic hakebeskytter
Beskrivelse

Beskrivelse

Ved bruk av trinsebitt, hakereim og hakekjede oppstår det et stort press mot et lite område av hestes hode. Spesielt ved bruk av et hakekjede oppstår det et enormt press fordi et svært lite område av lenkene i kjedet trykkes mot et enda mindre område av hestens kjevebein. Et trykk på mer enn 150 Newton/cm2 er absolutt ikke uvanlig. Som et resultat av dette er det ifølge KNHS forskrifter ikke tillatt med ubeskyttet bruk av hakekjede i Nederland. Harmoniske overganger uten motstand. På grunn av det faktum at mange eksisterende hakebeskyttere ikke fungerer optimalt av ulike årsaker (bl.a håndterer de ikke et stort nok trykk, eller at de spinner rundt kjedet eller reimen, har liten pusteevne og inneholder gel som beveger seg og forårsaker press) har vi utviklet beskyttere som gjør jobben sin. Beskytterne består av tredimensjonalt vevd pustende polyesterfiber, kombinert med pustende termoplast. Det herdede termoplastlaget gir spredning av trykket mens de mykere lagene demper overgangen ved bytte av gangarter. Dette hindrer hestens motstand og harmoniske overganger blir resultatetet. Hestens hud og hodeskalle beskyttes optimalt. Etter oppvarming ved hjelp av en hårføner kan termoplasten formes etter hestens anatomi og etter hakekjede eller reimer. 15 x 3 cm.


Gjennomsnittlig vurdering
3.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

KJØP IKKE !!!!!
0 Likes

Fungerer ikke i det hele tatt! Den bare snur seg og platen som skal beskytte inni gjør bare kjedepressen enda mer ... Nei da foretrekker jeg å vikle med et elastisk omslag rundt kjeden i stedet.

Chin chain guard ruller på haken
0 Likes

For å gjøre det kort: bra for ingenting og veldig dyrt, helt ubrukelig !!!

ubrukelig
0 Likes

Produktene fra Sedologic (sadelputer, polstringskoblinger) er veldig gode. Derfor hadde jeg også bestemt meg for å kjøpe hakekjedebeskyttelsen. Dessverre er dette tilsynelatende for tungt og Kinketten ruller eller vrir seg av den. Selvfølgelig er dette veldig dårlig! Produktet er derfor ikke brukbart i kjelleren ... synd!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.