Spar 15% på alle sjabraker fra Horze og B Vertigo*
Spar nå

Sedelogic nesebeskytter

Produkt-ID: 13731

kr 229,00
(Pris inkl. MVA)
Sedelogic nesebeskytter
Velg størrelse Størrelsestabell
Sedelogic nesebeskytter
kr 229,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sedelogic nesebeskytter

Beskrivelse

Ved bruk av trinsebitt, hakereim og hakekjede oppstår det et stort press mot et lite område av hestes hode. Spesielt ved bruk av et hakekjede oppstår det et enormt press fordi et svært lite område av lenkene i kjedet trykkes mot et enda mindre område av hestens kjevebein. Et trykk på mer enn 150 Newton/cm2 er absolutt ikke uvanlig. Som et resultat av dette er det ifølge KNHS forskrifter ikke tillatt med ubeskyttet bruk av hakekjede i Nederland.Harmoniske overganger uten motstand. På grunn av det faktum at mange eksisterende hakebeskyttere ikke fungerer optimalt av ulike årsaker (bl.a håndterer de ikke et stort nok trykk, eller at de spinner rundt kjedet eller reimen, har liten pusteevne og inneholder gel som beveger seg og forårsaker press) har vi utviklet beskyttere som gjør jobben sin. Beskytterne består av tredimensjonalt vevd pustende polyesterfiber, kombinert med pustende termoplast. Det herdede termoplastlaget gir spredning av trykket mens de mykere lagene demper overgangen ved bytte av gangarter. Dette hindrer hestens motstand og harmoniske overganger blir resultatetet. Hestens hud og hodeskalle beskyttes optimalt. Etter oppvarming ved hjelp av en hårføner kan termoplasten formes etter hestens anatomi og etter hakekjede eller reimer. 28 x 7,5 cm.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (0)
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.