Blue Hors

Blue Hors

1 artikler
Blue Hors Muscle Build, 7,5 kg.

Blue Hors Muscle Build, 7,5 kg.

1.190,00 kr
7.5 kg (158,67 kr / kg)
Kjøp Blue Hors Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

I 1992 fikk Danmark et viktig bidrag til dressurverden. Blue Hors treningssenter og stutteri var grunnlaget og starten på denne serien med pleieprodukter av svært høy kvalitet som ble brukt på de eksepsjonelle hestene som var gode nok til å være en del av dette senteret.

Ideen til dressuranlegget kom i 1964, etter at to unge, danske menn møttes på et stevne i Vejle. Ett år senere fant Kjeld Kirk Kristiansen og Poul Eirik under en kjerretur i Hærvejen det perfekte stedet å plassere et førsteklasses stutteri og treningsanlegg.

Nå har disse produktene blitt grunnlaget for toppserien av pleieprodukter, som brukes både hos Blue Hors og av en rekke kresne ryttere og eiere verden over.

Man finner produkter som kan forbedre og bevare prestasjoner og helse gjennom fôrtilskudd med elektrolytter, vitaminer og mineraler. Magnesium og aminosyrer brukes som tilskudd for å bedre prestasjoner og restitusjonen av muskler og vev. Hos Blue Hors finner du blant annet fordøyelige vitaminer og løsninger og salver som reparerer og gjenoppretter kroppen etter krevende arbeid.

Riktig stell av hoven er viktig for konkurransehester, og med riktig balanse av fuktighet og vitaminer vil hoven holde seg sunn og sterk slik at hesten kan yte på sitt beste. Blue Hors hovolje, tjære og biotintilskudd vil holde hoven sunn og frisk.

Et sterkt og sunt immunforsvar og gode luftveier er avgjørende for at hesten skal ha god utholdenhet. Ved å tilsette hvitløk og andre fôrtilskudd som Hip C reduseres stress og man styrker immunforsvaret til de fleste hester og avlshopper.

Man kan hjelpe fordøyelsen med fôrtilskudd som psyllium. Det er viktig å passe på at hesten ikke får i seg for mye sand, enten i luftegårder uten gress eller på beite, ettersom det kan føre til kolikk. Psyllium kan hjelpe fordøyelsessystemet og redusere risikoen for den potensielt dødelige tilstanden.

Å ha en hest med blank og skinnende pels er enhver hesteeiers drøm. Riktig balanse mellom sjampo, balsam og andre glansprodukter som sprayes på er bare noen eksempler på hvordan man kan beskytte pelsen og hindre kløe eller irritasjoner etter sterke kjemikalier, sol, støv eller andre miljøfaktorer.

Sår gror raskt når de behandles med salver fra Blue Hors som blant annet inneholder aloe vera og hudheling. Du holder muggen borte fra hestens sensitive hud ved å spraye den med et lindrende middel med anti-klø egenskaper slik at hestens pels holder seg sunn, myk og ren.

Lærpleieproduktene fra Blue Hors, som salsåpe, lærolje og mer, beskytter det dyrebare utstyret og støvlene dine. God pleie sørger for at utstyret varer og holder seg godt i mange år.

Dersom hesten din har uvaner som luftsluking eller gnaging, har Blue Hors produkter som kan hjelpe mot det. Bite Stop gel og spray er lett å bruke, og motvirker disse uvanene.

Blue Hors ønsker å ta godt vare å hesten din, utstyret og stallen. Horze er stolt over å kunne tilby disse produktene.