Spar opptil 50% på mange produkter
Børster

Børster

Fargeglade børster fås med alt fra myk bust til skinnende pels eller stiv bust som fjerner støv og søle. Gummibørster er utmerket til massasje.
87 artikler

Kjøp Børster på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Striglebørster gjør det daglige stellet enkelt og morsomt.

Strigleutstyr som børster, rundbørster, ansiktsbørster eller plastbørster er en viktig del av hestens daglige stell. Horze har et stort utvalg av fargerike, praktiske børster i alle størrelser og varianter. Velg en myk børste til kroppen for å gi pelsen en fin glans. En børste med kort, hard bust vil enkelt fjerne størknet søle og jord, mens rundbørsten løsner hårene og støvet samtidig som den gir en myk massasje som hesten elsker.

Rundbørster graver opp støvet og gir hesten massasje.

Få jord og støv ut av pelsen til hesten samtidig som du gir den massasje som øker sirkulasjonen og frigjør naturlige oljer i pelsen. En god, dyp omgang med rundbørsten får hesten til å slappe av, og fjerner søle og løse hår. Bruk en røytebørste eller plastbørste til å fjerne mer støv og møkk. En myk børste vil deretter glatte ned pelsen og få den til å se elegant ut. Daglig stell er nødvendig for å få en sunn og lykkelig hest, Horze har utstyr som gjør dette arbeidet morsomt og hyggelig.