Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze EZ Grip, med lang busk

Produkt-ID: 26058

kr 79,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze EZ Grip, med lang busk
kr 79,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze EZ Grip, med lang busk
Beskrivelse

Beskrivelse

Fjerner støv i en fei


FYI: Gode børster fjerner smuss og støv fra hestens pels uten å fjerne naturlige oljer. Stiv bust er best på langt hår, mens myk bust er best på sensitive områder og kort hår.

Denne striglebørsten med lang bust er ideell for dagligdags stell. Den lange busten glir lett over hestens pels uten å trekke ut essensielle oljer fra pelsen. En avansert ergonomisk form passer utmerket i hånden og gir et ekstra godt grep. Gummigrep er godt for en sliten hånd og gjør striglingen lettere.


Features


  • Ergonomisk gummibelagt håndtak gjør arbeidet lettere
  • Lang syntetisk bust
  • Stilig tofarget bust

Details


  • Base i gummi
  • Lang bust
  • Lett å rengjøre!
  • Kan vaskes med vann og såpe og deretter lufttørkes
Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Et veldig hyggelig utvalg å bruke
4 Likes

En børste er en børste du forteller meg. Men denne (og alle de i sortimentet) har det som er spesielt solid og estetisk. Denne harde børsten, med det lange håret, er veldig fleksibelt og behagelig å håndtere.

Super fine bryster!
1 Likes

Jeg anbefaler denne penselen på det sterkeste til alle som ønsker en skikkelig god root-whisky! Den er behagelig å holde takket være hvordan den er designet. Den har et veldig godt grep og er også effektivt! Kort sagt: En kanonbørste !! Kjøp !!

Så støvet fyker
0 Likes

Som tittelen sier, så fyker virkelig støvet av hesten din når du bruker denne børsten. Jeg bestilte denne børsten via netthandelen her på Horze. Når jeg prøvde den første gangen var jeg noe ukomfortabel med børsten. Den opplevdes som stor og klumpete, men det var fort glemt når jeg så hvor effektiv den var. En god børste å bruke for å få bort jord og leire som har satt seg på hesten etter å ha rullet seg ute. Anbefales til voksne, da børsten vil bli for stor for barnehender.

Utrolig hendig børste
0 Likes

Jeg kjøpte børsten i brunt. De er veldig hendige og ikke for harde, så egner seg også godt for magen. Passer også til små hender, fordi du kan presse lillefingeren til å holde mellom busten. Håndtaket er flott, liker bare å røre.

Great!
0 Likes

flott børste som ikke bare er behagelig for hesten, rytteren er flott i hånden og rengjør flott!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.