Kjøp F.R.A. Cavallo Wrap boots, BFB | horze.no

F.R.A. Cavallo Wrap boots, BFB

kr 299,00
Pris inkl. MVA
Svart F.R.A. Cavallo Wrap boots, BFB cavallohorseriderfr
F.R.A. Cavallo Wrap boots, BFB
F.R.A. Cavallo Wrap boots, BFB
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
F.R.A. Cavallo Wrap boots, BFB
Beskrivelse

Beskrivelse

For dem som ønsker ekstra beskyttelse tilbyr vi Cavallo Pastern Wrap (selges i par). Pastern Wrap gir et ekstra lag med beskyttelse på hestens myke hud, når du rir.


Egenskaper:


  • Sold in pairs

Teknisk beskrivelse:


Sekges u par.


Bruksanvisning:


Fest Cavallo Wrap rundt hoven med borrelås. Den festes langt ned, rundt nederste del av koden, og dra det elastiske båndet diagonalt opp, fra baksiden og fram.
Plasser beskyttelsen på hoven, først på tåa, og sikre deg at den ligger flatt. Fest den røde delen fra kodeområdet på den røde borrelåsen foran på belegget.
Fortsett din vanlige festeprosedyre som normalt.


Produkt-ID: 314933

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre