Bucas Smartex

Bucas Smartex

3 artikler
Bucas Smartex Rain Pony Turnout Rug with Cooling Function, 0g Bucas Smartex Rain Pony Turnout Rug with Cooling Function, 0g

Bucas

Smartex Rain Pony Turnout Rug with Cooling Function, 0g

2.190,00 kr
Leveringsklar
Bucas Smartex regndekken Bucas Smartex regndekken

Bucas

Smartex regndekken

3.190,00 kr
(7)
Bucas Smartex Rain, big neck Bucas Smartex Rain, big neck
opp til -30% (RRP)

Bucas

Smartex Rain, big neck

Fra 2.233,00 kr
RRP: 3.190,00 kr
Kjøp Bucas Smartex Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Bucas Smartex – smarte utendørsdekken for utmerket komfort

Bucas Smartex sine produkter kombinerer komfort med holdbarhet. Den ballistiske nylonen som brukes for å lage utedekken er ekstremt holdbar, vanntett og pustende. Det magnetiske festet på Click’n Go-systemet sikrer komfortable fester, og gjør andre spenner unødvendig. Dette betyr at dekkenet holder seg på plass og er svært komfortabelt for din hest. Takket være Stay-Dry fôret kan dekken i Bucas Smartex-kolleksjonen legges rett på en fuktig eller våt hest etter en hard treningsøkt, eller en dusj. Materialene er fukttransporterende, slik at din hest tørker raskt.

Bucas Smartex dekken

Bucas Smartex regndekken er et dekken uten fyll som holder hesten komfortabel og tørr mellom 0 og 14 grader. Smartex Medium utedekken er et dekken med 150 gram fyll som best passer i temperaturer mellom -10 og til +12 grader. For kjølige -20 grader og opp til +10 grader kan du gå for Bucas Smartex Extra med 300 gram fyll. Akkurat som andre Bucas-dekken er Smartex-kolleksjonen også tilgjengelig i BigNeck-versjon, noe som passer bra for hingster eller raser med kraftig hals.