Spar opp til 60% på Horze, B Vertigo og fler. *
Spar nå

Cavallo

Cavallo ble grunnlagt i Bad Oeynhausen i Tyskland i 1978, som produsent av ridestøvler. Kort tid etter ble Cavallo markedsledende på området, og er i dag et av de mest kjente merkene i internasjonal ridesport. Sortimentet har nå utvidet seg til å omfatte chaps, støvler og sko. Cavallos produkter er mye brukt og høyt verdsatt av ryttere både på nasjonalt og internasjonalt nivå. De har sponset den tyske olympiske komité for ridning (DOKR) i 30 år, og utruster i denne forbindelse de tyske landslagene.

Dine filtre:
21 artikler

Cavallo ble grunnlagt i Tyskland i 1978 av en ledende produsent av ridestøvler i høy kvalitet. Cavallostøvler regnes for å være en av de ledende i verdens innen mote i rideverdenen. Cavallostøvler er laget av premium lær som gir en fantastisk stil og kvalitet, og blir søkt etter i hele verden som det ultimate valg av ridestøvler. Etter mange års dominans på markedet for ridestøvler, begynte Cavallo å produsere leggchaps, sko og andre støvler med samme omhyggelige oppmerksomhet på detaljer og kvalitetshåndverk. Cavallostøvler er laget av fint nappalær, og har spesielle detaljer som sterk glidelås på baksiden og dekorative lisser. Forsterket ytterskaft gir støtte, samtidig som rytterens bein kjenner hesten. Velg ridestøvler eller dressurstøvler som det perfekte par høye ridestøvler. Ridesko i brunt eller svart lær med lisser eller glidelås er flotte alternativer som passer sammen med de mange leggchapsene til Cavallo. Denne kombinasjonen ligner og føles som et tradisjonelt par ridestøvler. De elegante Cavallostøvlene i lær kommer i mange farger i tillegg til de tradisjonelle svarte og brune. Stilfulle støvler i blå og grå gir disse støvlene i fantastisk kvalitet et sofistikert preg.

I dag tilbyr Cavallo mote til ryttere innen sportsklær og ridebukser. Dunjakkene og genserne er smuss- og vannavvisende, og tilbyr moderne beskyttelse mot selv det verste vinterværet samtidig som man fremstår med stil. Cavallos sportslige fremtoning er kombinert med stor oppmerksomhet på detaljer, slik at selv den mest kresne rytter får produkter av høy kvalitet. Stevneskjortene er stilfulle og funksjonelle, og gir et moderne alternativ som overgår den tradisjonelle, klassiske hvite stevneskjorten. Med tekstil som puster og fine detaljer gjør Cavallo stevneskjortene til det perfekte valg til konkurranser. Cavallo ridebukser kommer i ulike trendy farger og modeller, og har flotte detaljer som Swarovski-krystaller. Den formede midjen på Cavallos ridebukser er behagelig og gir god bevegelsesfrihet. Det innovative Cavagrip-materialet gir helskinnet et grep som holder deg godt fast i salen. Cavagrip kneforsterkning gir også det samme grepet, som holder kneet behagelig på plass når helskinn ikke er nødvendig. Om du velger dressur eller sprang, gir Cavagrip akkurat det riktige grepet som hjelper deg til å holde posisjonen i salen. Sitt godt fast med helskinnsridebukser på dressuren. Eller få en smule grep når du skal reise deg i salen og hoppe over høye bommer. Cavagrip gir det perfekte grepet i salen. Cavallo har også en serie herreklær med ridebukser og stevnejakker med formell stil til stevner. Ytterjakkene er utført i en klassisk stil med flott kvalitet.

Cavallo er stolt av å sponse den tyske olympiske komité og de tyske landslagene. Cavallo sponser ryttere i verdensklasse i ulike grener verden over. Horze støtter Cavallo-kolleksjonen med glede, og tilbyr denne kvalitetsserien til den kresne forbruker.