Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Tredstep, LIBERTY REAR ZIP half chaps

Produkt-ID: 37280

kr 407,40
kr 1.149,00
(Pris inkl. MVA)
Tredstep, LIBERTY REAR ZIP half chaps
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Tredstep, LIBERTY REAR ZIP half chaps
Beskrivelse

Beskrivelse

FOR A PERSONALIZED FIT AND A COMFORTABLE RIDE.Super-soft, full grain leather lined with soft amara suede. A suede panel on inside of calf allows for a close feel and secure leg position. A subtle stretch panel at the rear ensures a contoured custom fit. Elegant Spanish topline and subtle stretch panel over the forefoot for comfort.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig elegante og komfortable chaps
1 Likes

Dette er mine første høykvalitets chaps, og jeg er virkelig spent! Kvaliteten er flott, og de ser veldig elegante ut, spesielt på grunn av materialmiks (glatt skinn på utsiden, rått skinn på innsiden) og glidelås bak. Det myke læret og det myke stofflaget på beinet gjør kapslene utrolig komfortable. Glidelåsen på baksiden er enkel å lukke. Størrelsene er ment på alvor - leggomkretsen min er litt over 33 cm, lengden på underbenet litt under 47cm og størrelsen 33/47 er følgelig litt for stram og for lang. Den elastiske innsatsen på baksiden er ikke egnet til å kompensere for størrelser - men han er ikke elastisk nok - men bidrar til god passform - kapslene er godt fra skoen til poplitealen. Om holdbarheten kan jeg ikke si noe om, men materiale, sømmer og glidelåser ser veldig stabile ut.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.