Flash Sale! Spar 13% på hele din bestilling *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo

Kjære kunder,

Utbruddet av COVID-19 har tatt verden med storm, og hurtig forandret livene til de fleste av oss, med dramatiske konsekvenser. Vår dypeste medfølelse går til alle som påvirkes av krisen, og vi deler den felles angsten med våre venner, kolleger, familier og kjæledyr – forårsaket av en usikker framtid.

Vi ønsker å oppfordre alle til å følge rådene fra myndigheter og helsepersonell, og å ta vare på familien og vennene dine gjennom disse vanskelige tidene.

Vi vil også gi deg en kort oppdatering på hvordan Horze klarer seg ved å svare på eventuelle spørsmål her:

Leverer nettbutikken bestillinger?

Per nå fortsetter Horze sin nettbutikk å fungere som normalt. Alle nettbutikkene våre er åpne, og vi leverer bestillinger som normalt.

Er det forsinkelser med leveranser?

Noen land har små forsinkelser med leveranser, men per nå er det ingen store forsinkelser i leveringen av Horze-bestillinger.

Fungerer alle leveringsmetoder?

Vi har deaktivert noen leveranser til hentepunkter, basert på informasjon fra godstransportørene, men vi har tilgjengelige leveringsmetoder i alle land.

Er Horze-butikkene åpne?

De fleste Horze-butikker er åpne. Åpningstider og annen relevant informasjon finner du på Facebook-sidene deres. Våre to Horze-butikker i Hannover og Bremen i Tyskland er stengt inntil videre.

Er kundeservice åpen?

Kundeservicen vår er åpen, og du kan nå oss på kundeservice@horze.no.

Vær forsiktig og ta vare på deg selv <3

Hilsen fra oss alle på Horze