FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze Rohan hodelag

Produkt-ID: 10013

kr 979,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Rohan hodelag
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Rohan hodelag
kr 979,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Rohan hodelag
kr 979,00
Pharma lærbalsam, 450 ml
kr 189,00
Horze Rohan hodelag
Beskrivelse

Beskrivelse

Formet nakkestykke gjør dette hodelaget ekstra komfortabelt.


Utviklet med bredt, polstret lær rundt områder som er kjent for å være vanlige irritasjonspunkter. Dette hodelaget er perfekt for dressurryttere over alt. En elegant, formet, bred, polstret nesereim, og en rad med skinnende strass på pannebåndet gjør dette til et strålende valg. Utmerket lærkvalitet som kun vil bli bedre og mykere ved regelmessig vedlikehold, og det vil holde i år etter år.


Egenskaper:


  • Polstret, rundt nakkestykke.
  • Premium kvalitetslær.
  • Buet pannebånd med krystalldetaljer.
  • Spenner for feste av bitt og tøyler.
  • Polstret, justerbar pull back nesereim med tykk fôring.
  • Tøyler er ikke inkludert.

Teknisk beskrivelse:


100% lær.
Det helsvarte hodelaget har skinnende blankt lær på nesereima.


Vaskeanvisning:


Åpne spennene og tørk rent med en fuktig svamp. Ikke fukt med vann eller rensende kjemikalier som ikke er beregnet på lær. Pleiemidler til lær kan også brukes for å vedlikeholde hodelaget og dermed øke holdbarheten til læret.


Gjennomsnittlig vurdering
4.2
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Bridle Horze Rohan
0 Likes

Jeg likte tøylen veldig, kvaliteten er utmerket! størrelse X-Full nærmet seg det ganske store hodet))

Størrelse: Stor
Fin hodelag
0 Likes

Jeg liker virkelig dette hodet, men kolven var nesten for liten for ponnien min. Nesebåndet er i den løseste innstillingen. Elsker at det kommer med tøyler og fint polstret.

Størrelse: Liten
Hyggelig og rimelig!
0 Likes

Jeg kjøpte dette kun til et showbrekk, og jeg tror det vil passe veldig bra til det. Jeg hadde ikke forventet at den skulle komme med tøyler, noe som var en hyggelig overraskelse! Pannebåndet var litt tynnere enn jeg ønsket, men jeg hadde en sikkerhetskopi som fungerer fint. Polstringen er veldig myk og den passet min f / s hest med spenner til overs. For prisen kan du ikke slå den! Er ikke sikker på om det vil holde opp til daglig bruk, men for hva jeg ønsket det for det er perfekt!

Nydelig hodelag men dårlig størrelse
0 Likes

Fin tøy litt stiv fordi ny. Likevel ikke veldig bra størrelse. Jeg tok en størrelse cob fordi hoppen min er mellom hest og tallerken. Nesebåndet er for stramt selv ved det første hullet. Og underhalsen idem. Skuffet over størrelsen jeg aldri hadde hatt problemer før jeg tok størrelser cob andre merker.

Størrelse: Normal
Vis klar hodelag!
0 Likes

Et hodelag av showkvalitet som er godt laget. Diamant aksenter, polstret hodebås, veiv nesebånd og anatomisk snitt gir et godt inntrykk spesielt på dressurdommerne. Totalt sett en god hodelag.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.