15% rabatt på et valgfritt produkt! Bruk koden: HZ15OFF |

×

Fleecedekken

Svettedekken er viktig å bruke når hesten skal kjøles ned og det er kaldt ute, for å unngå at den fryser og blir stiv etter en hard treningsøkt.

Filtrer Slett alle
Sortering
Merker
Farge
Størrelse
Størrelse Slett alle
Pris
Pris
Hals
195 artikler

Svettedekken er praktisk å ha for å hjelpe hesten med å regulere temperaturen, og kjøle seg ned etter den har trent.

Svettedekken er laget slik at det transporterer bort fuktigheten, slik at luften kan sirkulere og pelsen tørke uten at hesten blir kald. Noen modeller har bogspenner og kryssgjorder, mens andre legges løst over hesten når den er varm. Et enkelt firkantet teppe med et par løse fester gir god luftsirkulasjon mens hesten skritter eller står i stallen. De som har en mer klassisk dekkenfasong kan brukes under transport, eller til å legge over hesten når den har trent hardt. Last av hesten med stil ikledd et moteriktig svettedekken som holder den sval, rolig og komfortabel på veien.

Svettedekken gir maksimal luftsirkulasjon, slik at hesten tørker helt etter trening eller stevne.

Svettedekken er ventilerte, og holder kroppen varm samtidig som den lar luften tørke pelsen. En våt, kald hest er mer utsatt for å bli syk eller føle seg ukomfortabel, noe som kan forhindres med riktig nedkjøling og tørking. Mange av Horze sine svettedekken har justerbare kryssgjorder, halestropper, frontlukking og beinsnorer som gjør dem enkle å tilpasse enhver hest. De er komfortable og svært funksjonelle, og kommer i farger og modeller som matcher enhver garderobe eller smak.

Les mer