Fluedekken

Fluedekken

Insektsdekken og masker beskytter mot stikkende insekter, og lar hesten beite i fred uten å bli frustrert over irriterende fluer og knott.
69 artikler

Kjøp Fluedekken på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Insektsdekken er ideelt når det er varmt ute, og insektene forstyrrer og plager hesten din.

Insektsdekken er laget for å beskytte hestens sensitive hud mot stikkende og bitende insekter. Den beskyttende nettingen på dekkenet lar luften sirkulere samtidig som kroppen beskyttes mot stikk. Det ideelle insektsdekkenet holder hesten sval, og hindrer at irriterende insekter lander på den. Dess færre ting som distraherer hesten på beite eller når den venter på utsiden av banen, dess mer fornøyd blir den. Insektsdekkenet kan også brukes innendørs, for å beskytte mot fluene i stallen. Horze har også kombinertdekken som beskytter mot både insekter og regn på en gang.

Bruk en insektsmaske på hestens hode når det er varmt ute, for å beskytte øynene mot insekter.

Insektsmaske er en praktisk og enkel måte å beskytte hesten på i tillegg til insektsspray. Velg en maske som dekker øyer, ører og til og med mulen for å beskytte hesten mot plagsom hoderisting, sykdommer og smertefulle stikk. Insektsmasker kan også beskytte hestens sensitive øyne mot solen, slik at den får det mer komfortabelt når den er ute. Enkelte insektsmasker dekker ørene, mens andre hovedsakelig beskytter øynene. En reim med frynser er et godt valg når man ikke trenger en hel maske, og bare vil hjelpe hesten litt med å holde fluene unna. Uansett hvilken modell du velger, kan den brukes både med og uten insektsdekken, alt etter behov.