Kjøp Horseware HW innerdekken til insektsdekken | horze.no

HW innerdekken til insektsdekken

kr 539,10
kr 599,00
Pris inkl. MVA
Slutter om 5 Dager
Spar 10% med koden: MIDWEEK
Kopier kode: MIDWEEK
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.04.2021.
Hvit Horseware HW innerdekken til insektsdekken horseware
Horseware HW innerdekken til insektsdekken
Horseware HW innerdekken til insektsdekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 8 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horseware HW innerdekken til insektsdekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Enkle fester, lav dybde for å hindre overoppheting i solen, svært lett med lukking foran. Kan brukes sammen med Rambo Sweet Itch hals vamoose, Rambo Fly Buster vamoose, Amigo Bug Buster vamoose, Rambo Sweet Itch hals, Rambo beskytter og Amigo insektsdekken.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: Vanntett polyester på utsiden og polyesterfôr som polerer pelsen og holder hesten tørr og sval i tillegg til et midtre fukttransporterende lag som fører bort svette.


Produkt-ID: 307419

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre