FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Weatherbeeta Comfitec Airflow kombi hals

Produkt-ID: 317412

kr 659,40
kr 1.149,00
(Pris inkl. MVA)
Weatherbeeta Comfitec Airflow kombi hals
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Weatherbeeta Comfitec Airflow kombi hals
kr 659,40
kr 1.149,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Weatherbeeta Comfitec Airflow kombi hals
kr 659,40
kr 1.149,00
Horze dekkenhenger for stalldør
kr 179,00
Weatherbeeta Comfitec Airflow kombi hals
Beskrivelse

Beskrivelse

Myk, solid polyesternetting med magebelte og heldekkende haleflapp for premium beskyttelse, og elastiske innlegg på manken for ekstra komfort når hesten beiter. Ezi-clip foran, tradisjonelle skuldersplitter for bevegelsesfrihet, 210T nylonfôr på skuldre, man og hale og elastiske, justerbare og avtagbare beinsnorer.


Gjennomsnittlig vurdering
3.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

MAL SIKKERHET PÅ LUKKET AV POITRAIL
1 Likes

BESLUTTET AV MIT KJØP. FORSKRIFTEN BEHOLDER IKKE, OG DEKKET HAR KUN STENGT MED ATTAKENE SOM SKJER HESTENS POITRAIL. OG DETTE ER IKKE ET HESTE KOMPETENSJONSPROBLEM SOM EN VENNER HAR KJESTET SAMME TIL EN PONI, OG RESULTATET ER IDENTISK. SKADE FOR JEG FORANDRET Å HAR MER KOMFORT GJENNOM BELLER, KAN IKKE PÅ DET SÅ. Jeg leter etter en utvidelse av poitrail, men jeg kan ikke finne den som korresponderer på hest og ingen sparer i august.

Svært effektiv dekning
0 Likes

Veldig luftig for å unngå svette, godt innpakket, lett å vaske, lett, men tett nett for å beskytte bitt. Et veldig godt kjøp. Lycra-grepet gir fleksibilitet til å beite, og skuldrene hindres ikke av belgen

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.