Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Robinson Animalintex

Produkt-ID: 25097

kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Robinson Animalintex
Beskrivelse

Beskrivelse

Antiseptisk sårkompress (20x30 cm) til bruk ved behandling av åpne sår, abscesser, betennelser og andre hudproblemer. Lett å anvende. Bruksanvisning medfølger. EU=EN-DE-FR-ES-IT


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fantastisk !!
1 Likes

Dette er et produkt som jeg er meget fornøyd med. Enkelt å bruke og super effektiv ved behandling av ekle sår. Trenger ikke annet enn rent rennende vann, animalintex, flexi bandasje og fleece bandasje som beskyttelse. Kjempebra!!

Mislykket, en mirakelkur for alvorlige tilfeller!
0 Likes

Animalintex er heldigvis online hos Horze bestilles; ellers vanskelig å kjøpe. Siden jeg først brukte den for over 10 år siden, er jeg helt begeistret. Den er enkel å håndtere (så langt har jeg bare prøvd den kalde behandlingsvarianten), med irriterte fetlock bøyninger med alvorlig betennelse, bare suge i kokt vann og fikse det med bandasjer og våtservietter. Kompressen kan tas 2-3 ganger. Betennelsen blir praktisk talt "trukket ut", etter 2 dager er beinet klart igjen og huden leget. Animalintex er dopingfritt og kan derfor lett brukes i idrett. Sammenlignet med andre handelsmenn er Animalintext billigere på Horze 1 Euro!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.