Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå
-40%

Sedelogic nakkereim

Produkt-ID: 25327

kr 215,40
kr 359,00
(Pris inkl. MVA)
Sedelogic nakkereim
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sedelogic nakkereim
Beskrivelse

Beskrivelse

Ved bruk av trinsebitt, hakereim og hakekjede oppstår det et stort press mot et lite område av hestes hode. Spesielt ved bruk av et hakekjede oppstår det et enormt press fordi et svært lite område av lenkene i kjedet trykkes mot et enda mindre område av hestens kjevebein. Et trykk på mer enn 150 Newton/cm2 er absolutt ikke uvanlig. Som et resultat av dette er det ifølge KNHS forskrifter ikke tillatt med ubeskyttet bruk av hakekjede i Nederland.

Harmoniske overganger uten motstand. På grunn av det faktum at mange eksisterende hakebeskyttere ikke fungerer optimalt av ulike årsaker (bl.a håndterer de ikke et stort nok trykk, eller at de spinner rundt kjedet eller reimen, har liten pusteevne og inneholder gel som beveger seg og forårsaker press) har vi utviklet beskyttere som gjør jobben sin. Beskytterne består av tredimensjonalt vevd pustende polyesterfiber, kombinert med pustende termoplast. Det herdede termoplastlaget gir spredning av trykket mens de mykere lagene demper overgangen ved bytte av gangarter. Dette hindrer hestens motstand og harmoniske overganger blir resultatetet. Hestens hud og hodeskalle beskyttes optimalt. Etter oppvarming ved hjelp av en hårføner kan termoplasten formes etter hestens anatomi og etter hakekjede eller reimer.

27 x 4,5 cm

Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.