Trikem Trikem Gastro, 1000 g

kr 369,00
Pris inkl. MVA
Få 15% EKSTRA rabatt på merket Horze
Kopier kode: HORZE-HALLOWEEN
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 28.10.2021.
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
65 dagers returrett

Beskrivelse

Magebalsam som beskytter magesekken.


VIMITAL Gastro er en magebalsam som beskytter magesekken til høytpresterende hester eller i sammenheng med mage og tarmpåvirkende medisinering.Gastro er basert på Lecitin som skal finnes i magesekken og tilsammen med polysackarider danne en barrieregele som effektivt beskytter slimhinner mot magesyre.Lecitin medvirker også til å forbedre hestens næringsopptak og energiutbytte av foret.


Teknisk beskrivelse:


Dosering:60 ml/dag (50 g) til hest 550 kg. Dobbel dose første 10 dagene eller når hesten har symptomer på magesår. Øvrige i proporsjon til kroppsvekt eller etter veterinærens anvisniniger.INNHOLD per dos.Lecitin 25 g.Polysackarid 15 g.Natriumbikarbonat 8,5 g.Trikalciumfosfat.


Bruksanvisning:


Bruksområde:60% av høytpresterende ridehester og ca 90% av galopphester har magesår lignende skade på mageslimhinnen. Problemer som kan spores til overdreven mengder stivelserikt fôr, stress, miljøendringer etc.Symptomer på magirritasjon kan være dårlig ernæring og skrog, hesten blir urolig før måltider, dårlig humør, lav ytelse, osv.Naturligvis beskyttet mageslimhinnen mot aggressive magesyre av stoffene som finnes i VIMITAL Gastro.


Produkt-ID: 302202

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Trikem Gastro, 1000 g