Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå
-10%

Kincade halsreim

Produkt-ID: 317939

kr 161,10
kr 179,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kincade halsreim
Beskrivelse

Beskrivelse

Halsreimen fra Kincade er en stilren stropp som er ideell for nybegynnere, eller når du rir inn unghester. Stroppen gir rytteren mer selvtillit og stabilitet.


Gjennomsnittlig vurdering
1.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Kincade nakkestropp
0 Likes

Tørt skinn, veldig bredt og minst 10 cm for kort til å passe til en hest på omtrent 168-175 mkh. Sitter like tett rundt halsen som bildet viser på det ytre hullet. For så store hester er det ikke egnet for "bitefri ridning med nakkestropp" eller til og med som "ekstra sikkerhetsutstyr i skogen".

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.