Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Back on Track Pillow

Produkt-ID: 44304

kr 389,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track Pillow
Beskrivelse

Beskrivelse

The Pillow is appreciated by people with neck problems, especially those suffering from whiplash injuries. The Pillow is rather firm which means good support to the head. This pillow should be used in conjunction with a thin cotton pillowcase. This allows for a comfortable temperature during both warm and cold nights.The Pillow is available in two styles, a firmer one with 600g of stuffing and looser one with 460g.


Technical description:


Fabric is manufactured in China and consists of 50% polyester (with ceramic powder) and 50% cotton.


Washing instructions:


We do not recommend washing this product.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Genial!
0 Likes

Etter at hesten min elsker Back on Track, ga jeg denne puten til jul. Det er superkomfortabelt og jeg sover mye bedre og dypere, også nakkespenningen min har blitt borte i løpet av dager. Jeg har brukt det hele natten fra begynnelsen - selv om etiketten bare brukte den etter timen. Imidlertid kan det være lurt å være høyere / tykkere.

Bot pute
0 Likes

Jeg har smerter i nakken og det har vært vanskelig å finne riktig pute. BOT-puten føltes veldig bra i begynnelsen, det høyere alternativet var bra. Pussen hadde begge vært på vei i to uker. Nå er puten hard og lav.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.