Rabatter du ikke vil gå glipp av - opp til 50%! Spar nå

×

Gera

Filtrer etter:
  • Filtersøk
  • Kategori
  • Farge
  • Størrelse
  • Pris
Sorter etter:

GERA er en tysk familiebedrift, som i over fire tiår har hatt fokus på å utvikle innovative beinbeskyttere, gjorder og sjabraker av høy kvalitet. Alle GERA-produktene er fortsatt håndlaget i Tyskland for å kunne møte selv de høye kravene til kvalitet. GERA – sikker gjennom erfaring.

104 artikler

Den tyske produsenten Gera har laget beinbeskyttere til hester i nesten fire tiår. Den familiedrevne bedriften har laget beinbeskyttere og mer til, ved hjelp av innovativ teknologi for å beskytte hesteatleten fra strabasene ved sprang, dressur og feltritt på høyt nivå. Gera har beinbeskyttere til alle behov, og mulighetene er uendelige. Med alle valgmulighetene fra Horze finner du garantert de perfekte beskytterne som dekker hesten din sine behov.

Når du har behov for litt mer beskyttelse under trening enn hva en fleecebandasje kan gi, gir Gera Royals belegg til dressur sikker beskyttelse mot skader og ekstra støtte. De enkle og håndterbare borrelåsene og den støttende støtabsorberende konstruksjonen gjør disse beleggene ideelle til trening. Bruk disse bakbeinsbeleggene sammen med et matchende par til frambeina, og la neoprenfôret og TPU-yttermaterialet gi deg fred i sinnet. Gera Dophin seriens minneskum hjelper til med å polstre beina, samtidig som de bevarer en optimal passform til hestens bein. Disse beleggenes klassiske design er holdbart og beskyttende. De har Stike-Zone støtabsorbering som hindrer skader og unødig stress. Beleggene fås i flere forskjellige farger, som lar deg velge den stilen som passer aller best til deg og hesten din.

Gera Dolphin-serien er rimeligere beskyttere som likevel opprettholder den høye standarden du forventer av Gera. Disse beleggene er laget med sterke borrelåser og behagelig Equitexfôr for polstring og komfort. Bakbeinsbeleggene i denne kolleksjonen er laget med det klassiske harde skallet BASF-TPU, som gir den ultimate beskyttelse mot støt og slag.

Gera Meditex belegg gir støtte for komfort og beskyttelse uten å fylle for mye ut. Transportbeskytterne er designet til å gi full dekning, for sikkerhet i hengeren. De dekker beinet fra kneet og ned til hoven. La hesten din reise komfortabelt i disse myke beskytterne, og unngå skader på hovballene eller koden. Fem borrelåser hjelper til med å sikre at skoene holder seg på sin plass. Dersom hesten bruker bandasjer på transporten kan disse løsne, vikle seg rundt hestens bein og får den til å snuble, disse beskytterne hindrer at noe slikt kan skje. Neoprenen er myk og former seg etter hestens individuelle bein, og støtter forsiktig på turen. Myke knebelegg gir beskyttelse ved å tilpasse seg fasongen på kneet, noe som er nødvendig ved opptrening eller støtte.

Uansett hvilken Gera beinbeskytter-serie du velger, kan du helt sikkert vite at hestens bein vil være trygge og får god støtte. Horze er stolt av å kunne tilby disse innovative beleggene fra den tyske leverandøren av upåklagelige kvalitetsprodukter.

Les mer