Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horze dressurgjord lær

Produkt-ID: 14641

kr 639,00
(Pris inkl. MVA)
Horze dressurgjord lær
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze dressurgjord lær
Beskrivelse

Beskrivelse

Luksuriøs dressurgjord i lær med en simpel, konturert form for ultimat passform.


Denne flotte dressurgjorden i høy kvalitet gir en god fordeling av trykk, og er komfortabel for hesten. Rullespenner i rustfritt stål med ekstra polstring bak spennene for å beskytte hesten mot gnag. Den ekstra polstringen, konturerte utseendet og ender som er rullet kommer sammen for en imponerende gjord som hindrer irritasjon og gir ekstraordinær komfort.


Egenskaper:


  • Konturert dressurgjord i høykvalitets lær
  • Avrundet kant
  • Doble rullespenner i rustfritt stål
  • Ekstra polstring for ekstra beskyttelse mot gnag

Teknisk beskrivelse:


Materiale: lær.


Vaskeanvisning:


Etter hver ridetur, fukt en ren svamp og rengjør nøye. Vask for å fjerne svette og skitt.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

0 Likes

Fint, mykt skinn (likevel ikke "labberig"), flott brunt. Passer anatomi på hesten min optimalt. og gir ham fart for en god benplass. Binding er begrenset, og du trenger ikke å "amme" det. Det er nok fra tid til fett, det er vanligvis tilstrekkelig å gni det av etter bruk med et rent håndkle

fin omkrets
0 Likes

Veldig fin omkrets. God valuta for pengene og godt fraktet. Dessverre, etter 2 år med intensiv bruk og omsorgssvikt, har kanalen min gjennomgått vedlikehold. Jeg brakk spennen når jeg koblet til. Jeg fikk pengene ut av det til bruk og jeg bestilte omkretsen igjen i dag.

fin omkrets
0 Likes

Veldig fin kanal bare god valuta for pengene. Etter 2 år falt omkretsen, dessverre brakk spennen seg av. Har brukt det veldig intenst hele tiden ... og dårlig vedlikeholdt meg. Bestilte denne singelen igjen i dag.

Vakker læromkrets
0 Likes

Jeg hadde lett etter rimelige 18 "omkretser en stund. Jeg kjøpte denne omkretsen ved å bruke en kupongkode, men ville definitivt betale full pris etter å ha sett kvaliteten på omkretsen. Dette er en vakker omkrets. Den har tilstrekkelig polstring. Dette er den første ikke-neopren omkretsen jeg har eid på mange år, og jeg elsker den!

Fin omkrets
0 Likes

Fin omkrets. Kan være litt bredere ved magen for trykkfordelingen og deretter ekstra smal ved armhulen. Men allikevel gir ikke hesten min hestepussplasser, i motsetning til andre kanaler.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.