Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horze Stud Guard gjord

Produkt-ID: 14636

kr 1.590,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Stud Guard gjord
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne stud guard gjorden beskytter hestens mage over hinder.


En lærgjord av høy klasse med stud guard-beskyttelse er en must for den seriøse sprangrytteren. Den beskyttende paden holder hestens sko med brodder fra å komme bort i hestens mage over hinder. Strikket på begge sider gir jevn trykkfordeling. Denne lekre gjorden er laget med spenner i rustfritt stål, sølvfarget for sort og gyldenfarget for brun. En D-ring og stropp/spenne er inkludert til feste av hjelpetøyler.


Egenskaper:


  • Høykvalitets lær
  • Stud guard beskyttelse
  • Elastikk i begge ender
  • Spenner i rustfritt stål
  • D-ring og spenner til feste av tøyler

Teknisk beskrivelse:


Materiale: lær.


Vaskeanvisning:


Etter hver ridetur, fukt en ren svamp og rengjør nøye. Vask for å fjerne svette og skitt.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

super
1 Likes

Jeg var fornøyd. Flott cinch !!! Jeg monterte hesten min veldig bra .... og vakker, dessuten

God cinch
1 Likes

God kvalitet, sterk elastikk. Vi kjøpte for aksjer, så prisen er veldig rimelig. Det er synd at et ikke veldig praktisk størrelsesområde, med et trinn på 5 cm, ville være helt riktig.

stil
0 Likes

Stilig abdominal rustning der små riper til og med har forsvunnet og de større synker litt. Designet er vakkert og laget av skinn av høy kvalitet! Elastisk i begge ender av pluss pluss at de ikke strekker til når du sykler, så du trenger ikke alltid å belte den nye banen. Støtter godt. I rustning innsnevret armhulepunktene noe som også er bra! Personlig bruker jeg dette og flotte produktet.

hoppende omkrets med mageklaff
0 Likes

Vi har brukt denne kanalen i 1,5 år og den holder seg vakker. Kvalitetsskinn er utmerket, lett å vedlikeholde. Lett å rengjøre. Det er nå noen riper på det, men det er hva klaffen er til.

0 Likes

Utmerket produkt. Jeg bruker den i flere år, og den er fortsatt i perfekt stand, bortsett fra sporene på grunn av stegjern, men det er for det. Elastikken har ikke beveget seg, og skinnet er virkelig god kvalitet. Jeg er ikke veldig forsiktig med, men et såpestrøk av og til, og det er som nytt. Jeg anbefaler!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.