Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Zandona CARBON AIR SENSITIVE+ gjord med mageplate

Produkt-ID: 312187

kr 3.633,00
kr 5.190,00
(Pris inkl. MVA)
Zandona CARBON AIR SENSITIVE+ gjord med mageplate
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Zandona CARBON AIR SENSITIVE+ gjord med mageplate
Beskrivelse

Beskrivelse

Carbon Air gjord med mageplate er laget 100% i Italia, og er utformet for å beskytte hestens mage mot broddene på frambeina i sprangridning. Det saueskinnet i ekte marinoull gir maksimal komfort, og er takket være de anti-allergiske og temperaturregulerende egenskapene også ideell til sensitive hester. På utsiden har den TPU-struktur med differensiert tykkelse og elementer i karbonfiber som gjør den lettere og mer holdbar. Pusteevnen sikres av 12 luftventiler/inntak. Festet med låsesystem er justerbart, takket være den spesielle konstruksjonen er det enkelt å justere gjorden selv når man sitter på hesten. Kroken foran beskyttes av skallet på midten, og sikrer at gjorden sitter godt. Den har også en (avtagbar) ring hvor man kan feste karabinkroker. Størrelsen og den svært ergonomiske fasongen er utviklet til å følge fasongen på kroppen til hesten.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.