Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Eskadron Classic Sports grime med spenne

Produkt-ID: 329743

kr 319,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Eskadron Classic Sports grime med spenne
Beskrivelse

Beskrivelse

Features:


  • Headcollar made of double-proccesed, tear-proof 25mm webbing With soft padding in the nose and poll area
  • Classic Sports tape on the noseband gives the headcollar a special look
  • This headcollar can be adjusted in the nose and poll area
  • All metal pieces are nickel plated
  • Limited Edition

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Eskadron Halter Clasic Sports
0 Likes

Grime har visuelt og kvaliteten ingenting å slite med. Prisen er rettferdig. Imidlertid vil jeg spørre Eskadron om en størrelseforklaring sammenlignet med "normale" størrelser, fordi jeg ikke visste nøyaktig hva min "normale" størrelse er. Ellers er alt perfekt.

Eskadron Halter Clasic Sports
0 Likes

Grime er visuelt og kvaliteten er flott. Prisen er også rettferdig. Imidlertid, hvis du er i butikken og aldri har hatt en Eskadron grime før, må du tenke på hvilken størrelse som passer, siden de ikke er "normale" størrelser. Imidlertid, sammen med salgskvinnen, har jeg "funnet ut" riktig størrelse for meg. Alt annet perfekt.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.