Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horze Dominic sett med grime, leietau og fluemaske

Produkt-ID: 22254

kr 169,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Dominic sett med grime, leietau og fluemaske
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Dominic sett med grime, leietau og fluemaske
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne grima, leietauet og fluemaske-kombinasjonen er ideell for å holde irriterende insekter unna.


Horze Spirit Dominic sett med grime, leietau og fluemaske lar deg holde fluene unna mens grime og leietau fortsatt ser bra ut.


Egenskaper:


  • Sett med grime, leietau og fluemaske
  • Mørkfarget sølvspenner
  • Vevd polyester
  • Attraktive fargekombinasjoner

Teknisk beskrivelse:


Materiale: 100% polyester.


Gjennomsnittlig vurdering
3.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Stor grime!
1 Likes

Grime sokkene er veldig fine og perfekt forbi. Flykantene er enkle å feste og tauet har perfekt lengde. LG Anna og Pony Tom :)

Fint sett, men ....
1 Likes

Virkelig fint sett, men det er veldig lite i størrelse ... I tillegg ødelegger borrelåsen på fluenettet stoffet på grimmen på kort tid /:

Horze Domic
0 Likes

Jeg vil ikke anbefale det til noen! Det første problemet jeg møtte var at fluefroske-klistremerkene ikke klistret og frynsene falt alltid på den ene siden. Et annet problem var at runene var veldig svake og brøt sammen i fatet. Bare Bly er ikke lenger intakt, men det er svært glatt og søle ut av hånden selv om hesten teareth spise gress ... Jeg er virkelig skuffet :(

Valuta for pengene
0 Likes

Valuta for pengene ok. Rimelig, vakkert, praktisk, dårlig laget, men funksjonelt. Hvis du ønsker kvalitetsprodukter, bør du også investere mer penger.

Priskvalitetsforhold ...
0 Likes

Faktisk er jeg veldig fornøyd med mest stil, er kvaliteten ikke er bra, men prisen for god kvalitet er helt normalt. Selv var runene feilfrie og veldig gode (det eneste jeg tok hensyn til var flammen laget av forskjellige partier fordi delen var en mer fleksibel del), men det var mange fabrikasjonsfeil bra. Og jeg likte ikke spennene og andre kvaliteter. Men for en så rimelig og pen pris ok. Verdi for pengene synes jeg er ganske grunnleggende.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.