JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Jacson Badge grime

Produkt-ID: 321822

kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Jacson Badge grime
Velg størrelse Størrelsestabell
Jacson Badge grime
kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 6 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Jacson Badge grime
kr 199,00
Horze Howard mykt leietau
kr 44,50 kr 89,00
Jacson Badge grime
Beskrivelse

Beskrivelse

Grime med fleecepolstring over nesen og gulldetaljer. Fleecepolstring over nakkestykket.


Gjennomsnittlig vurdering
3.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dårlig kvalitet
0 Likes

Hyggelig element (liten oppmerksomhet i størrelse), men ikke til daglig bruk. Lukkerlåsen til grime er allerede fjernet fra sømmen etter en og en halv ukes bruk.

Størrelse: Normal
Tommelen ned!
0 Likes

Dessverre er jeg ikke venn med denne grime. Utseendet er flott, men det er den eneste proffen. Grime er veldig lett for min smak og ser derfor dårligere ut. Det gjør det også vanskeligere å pusse over hodet. For meg henger det bare som en reserve grime på kroken. Men selv det er andre som henger over det ... Jeg ville ikke kjøpt dette merket lenger!

Størrelse: Normal
ok skitt
0 Likes

kjøpte denne stygge når jeg syntes den så så stilig ut, den er så fin som den kommer, litt annerledes i fargene ... bortsett fra at den er skikkelig stygg på formen min, er den også for liten til å kunne lukke rundt om kjeven, (hun bruker alltid full) da min bare måtte bruke den til å lukke og lukke den var fin nok, etter noen måneder er spennen helt misfarget og rustet

Størrelse: Normal
Veldig pen grime
2 Likes

En veldig fin grime. Størrelsen (Full) er ganske liten og måtte derfor byttes (XFull) - prosess for ukomplisert og uten problemer. Ellers er passformen flott, og halvparten kan enkelt justeres og dermed tilpasses perfekt. Jeg vil bestille det igjen. Imidlertid fikk jeg bare et passende tau gjennom en annen online portal.

Størrelse: Liten
topp
1 Likes

Fin grime Passer veldig godt til ponnien min for kvaliteten må vente til den eldes litt

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.