Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

JW RT grime

Produkt-ID: 313073

kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
JW RT grime
Beskrivelse

Beskrivelse

Ready to ride-grimen er lagd av ekte lær og har polstret både nakkestykket og nesedelen. Det er enkelt å rengjøre, kommer med ferdig-oljet lær, sølvdetaljer på metallet, diskret søm, rød Whitakerlogo, justerbart nakkestykke, polstret nesedel og nakkestykke.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

størrelse
0 Likes

Fin grime av god kvalitet, men altfor stor angående størrelsen. XF er indikert for hester på 1m69 og +, og det viser seg for stort for en hest på 1m75.

Nydelig grime
0 Likes

Det passer godt, læret er veldig vakkert og det er superkomfortabelt. Jeg kjøpte den på kampanje og angrer virkelig ikke på kjøpet mitt.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.