Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

B Vertigo Melissa ridebukser i helskinn til damer

Produkt-ID: 36586

kr 1.490,00
(Pris inkl. MVA)
B Vertigo Melissa ridebukser i helskinn til damer
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
B Vertigo Melissa ridebukser i helskinn til damer
Beskrivelse

Beskrivelse

Den iøynefallende fargedelte helskinnsridebuksen til dressur er anbefalt av trenere.


Denne ridebuksen har den høye B Vertigo-kvaliteten, og er laget av slitesterkt, funksjonelt materiale. Full lengde på beina gir god komfort, og den normale midjen tillater fleksibilitet under treningen.


Egenskaper:


 • Freshe nye ridebukser i vår mest populære stil
 • Lav til normal midje
 • 4-vejs stretch
 • Ekstremt slidsterke og holdbare for optimal komfort
 • Pustende
 • Fukttransporterende
 • YKK-glidlås
 • Gutos-knap
 • Friske farger som matcher sesongens stevnebluser
 • Helforsterket med grep for ekstra sikkerhet

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 92% Polyamid, 8% Polyuretan.Material sete - RIMA Tøyelig syntetisk lær.


Vaskeanvisning:


Vaskes i maskin på 40 grader. Ikke bruk skyllemiddel. Skal ikke i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

størrelse
1 Likes

SYKLIG liten i størrelse. Har normalt sett 32 i bukser, fikk dem ikke engang på lårene fordi de var så små i midjen. Men beina føltes helt riktig? Vil bli endret til størrelse 36.

De beste buksene noensinne
0 Likes

Helt fantastisk fine bukser som sitter som en smell (litt liten istrl) Stylish har fått mange positive kommentarer og spørsmål om denne buksen. Jeg vil bare kjøpe B // Vertigo i fremtiden fordi det er så godt gjennomarbeidede bukser med samme kvalitet som pikeur, cavallo og de andre svindelmerkene, men til en mye billigere pris!

Komfortable bukser med fine detaljer.
0 Likes

Jeg hadde bestilt buksene med 70% rabatt på salget og betalte på denne måten i stedet for 159, - bare 47,70 €. For denne lave prisen er det virkelig et flott fullbukse med fine detaljer. Buksenes design er moteriktig, men likevel enkel og klassisk. Materialet er svært elastisk og veldig behagelig. Dessverre er buksen litt tynn totalt sett - så raskt dannet små trekktråder, som jeg (hvis jeg hadde betalt ordinær pris) kunne være litt irriterende. På grunn av den tynnere materialtykkelsen, vil jeg anbefale buksene heller til bruk i varmere temperaturer. Hvis termometeret faller under 5 grader, vil det være litt kult på hestens lår. Buksene er ganske ufølsomme og smussavvisende til tross for det lyse stoffet. Fyllmaterialet er fint og mykt og gir et inntrykk av høy kvalitet, det har ingen pilling etter fire uker. Det jeg ikke liker i det hele tatt, er det faktum at buksene ble laget i India. Med en vanlig pris på 159 € kan du forvente "laget i Europa". Konklusjon: I salget ville jeg kjøpe buksene når som helst igjen, men ikke til vanlig pris.

Ikke som forventet
0 Likes

På bildet ser ridebuksen beige ut, men den er nesten grønn i virkeligheten. Veldig missfornøyd med både farge og passform.

Kjærlighet
0 Likes

Elsker disse ridebuksene. De ser bra ut og beveger seg virkelig med deg på hesten. Ingen nead å justere etter montering. De passer like på slutten av dagen som de gjør i begynnelsen. Sterkt anbefalt!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.