Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå
Supertilbud
%

Helforsterket ridebukse, Micro Silicone, dame

Produkt-ID: CP3627

kr 499,00
kr 549,00
(Pris inkl. MVA)

Skynd deg! Dette produktet vil mange ha!

Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Helforsterket ridebukse, Micro Silicone, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Elegante, klassiske helforsterkede ridebukser som vil passe deg, og som er et godt kjøp.


Stoffet i disse ridebuksene er designet for å motstå skitt og støv, og er derfor et utmerket valg når du vil se bra ut. Disse ridebuskene er flotte til daglig bruk. Begge frontlommer er fôret med en stilig sølvtråd, og det helforsterkede, klebende setet har silikontrykk i diskret mikrodesign. En komfortabel høy midje og elastiske ankler gjør dem enkle å bruke og gode å ri i. Se og føl deg profesjonell i disse ulitmate helforsterkede ridebuksene med mikrosilikon!


Egenskaper:


  • Høyt liv
  • Sølvdetaljer
  • Frontlommer
  • Helforsterket trykk med mikrosilikon
  • Elastiske ankler, beltehemper
  • Solid og holdbart stoff
  • Innersøm: 72 cm

Teknisk beskrivelse:


89% polyester, 11% elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes på 30°C, vaskes med lignende farger. Skal ikke i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
3.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

perfekt
1 Likes

Meget god valuta for pengene. Jeg lette etter ridebukse med høy midje og full hudbunn, det er gjort. Veldig behagelig, godt kuttet og vakker (for meg er den grå fargen ganske taupe eller mørk beige). Bare lite problem: ganske tynt polyamidstoff så skjørt for turer i skogen. Fra min første utflukt trakk jeg noen tråder på grunn av buskene eller grenene, noe som ikke skjer med meg med de andre tykkere buksene mine (tråder som jeg kom tilbake med en nål så det går). Bruk heller for karrierer og tydelige stier!

A little big
0 Likes

It's a little big compared with others items. I bought another pant and the size was ok, but with this pant the size is a little big.

Grå?
0 Likes

Jeg var spent på å finne et par bukser for å erstatte mine utslitte grå tyske bukser. Dessverre er de IKKE grå! De er en vakker brunaktig taupe ... definitivt mer på den brune siden. Til og med silikonen på setet er brun. Jeg liker passformen ... selv om det er litt løst i linningen. De passer tett, men har massevis av strekk. Det er akkurat nok silikon i setet til å føle seg sikker, men ikke sitte fast. De ser veldig polerte og profesjonelle ut - alt til en god pris. Jeg vil beholde disse, men trenger fortsatt et par lys til middels grå bukser. Horze bør endre fargenavnet eller beskrivelsen på deres nettsted for å gjenspeile den sanne fargen på disse buksene.

Stor i størrelse
0 Likes

Stor i størrelse, med utgangspunkt i størrelsesguiden, og de var gigantiske. Byttet dem til en størrelse mindre, fremdeles løs i midjen, men var forresten ganske greit. Imidlertid har de strukket seg slik at de er stooora! Ville ha vært i stand til å gå ned en annen størrelse hvis jeg visste at de tøyde så mye. I tillegg har buksenes overflate blitt edru, så den er veldig følsom å bruke annet enn ridning. Imidlertid er de fine å sykle i, helt fine med "klistremerker" i baken, tøyelige og komfortable.

Stor i størrelse
0 Likes

De er veldig komfortable å ha på. Men de er litt tynne og tynne. Den er VELDIG stor i størrelse. Jeg har gått ned 2 tall, litt liten på lårene og for stor i linningen .. ellers super ridebukse

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.