Spar 200 kr. på alle bestillinger over 1000 kr! Bruk koden: HZSUMMER |

×
Produkt-ID: #36277

Horze Active helforsterket ridebukse med silikon, dame

kr 379,00
(Pris inkl. MVA)

Sammenlign våre priser med hvem du vil! Vi matcher alle våre konkurrenters priser! Les mer

Perfekte ridebukser til trening, med et fint polka-dot mønster i hele setet.


Stoff som føles som jersey gir disse treningsridebuksene myk komfort. Disse ridebuksene er et fint valg når du ikke ønsker formaliteten til de finere ridebuksene. Det myke stoffet er varmt og pustende, og er ideelt for ettermiddagsritt i nærheten av stallen, eller på lengre turer. De enkle glidelåslommene foran vil passe til en godbit til hesten, slik at du kan gi den en belønning etter en hyggelig treningsøkt. Du vil elske komforten til disse pene ridebuksene.


Egenskaper:


  • Myk ridebukse med grip-trykk i seteområdet
  • En glidelåslomme foran
  • Elastiske legger
  • Innersøm er 72 cm.

Teknisk beskrivelse:


95% bomull, 5% elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes med innsiden ut på 30 grader Tørkes på snor Skal ikke strykes Ikke bruk skyllemiddel


Bruksanvisning:


Prisgunstige ridebukser til hverdagsridning.


Sorter etter:

Stor på størrelse

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Veldig stor på størrelsen og slapp passform. Veldig tynt stoff. Virker ikke som at den er helforsterket (står det om den), men at det bare er noen silikonprikker på. Misvisende forklaring ang detaljer.

Tett og slett skuffende

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Buksen eiger ikke passform, trang i livet og slaskete i lår og legger, stoffet mykt kjennes ut som en løs joggebukse. Buksen er Rimelig men ikke verdt det etter min mening. Denne blei sendt i retur ganske fort.

 3

Supergod bukse!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Fin passform til meg. Bruker 36 og kjøpte denne i 36, for noen kan den nok virke litt romslig i livet, men jeg synes bare det var godt at den ikke klemte noen plass. Har kun brukt den en dag i stallen, så kvalitet på ømmer sov. kan jeg ikke uttale meg på enda, men for meg er komfort høyt på lista, og denne satt godt, men føltes samtidig som en helt vanlig tights/bomullsbukse, veldig god! Eneste jeg har å utsette på er at når jeg satt i salen så kjentes kanskje disse silikonknuppene litt gjennom buksa, men for meg var vel egentlig ikke det noe problem! Så denne buksa får tommel opp!

 3

Elsket den!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Digger virkelig denne buksen! Har aldri hatt sansen for de kjempetrange buksene som ikke gir rom for å puste, så denne falt virkelig i smak! Nesten som å ri i joggebukse med litt gummi i baken

 1

utrolig komfort

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Myk og god ridebukse som ligner veldig på Jennie modellen. Veldig lik passform ihvertfall. Sitter høyt i livet hos meg og er myk og komfortabel både i salen og generelt. Jeg synes silikonen gjør godt nytte for seg. Deilig bukse som jeg bruker til lange og rolige dager i stallen, slipper at noen sømmer eller bånd trykker her eller der. Terningkast 6. :) Så absolutt verdt prisen. Det er jo en bomullsbukse så noe all verdens passform vil man aldri få.

 0

Stor på størrelser

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Buksen er veldig stor på størrelsen og jeg ville ha bestilt en til to størrelser mindre enn jeg vanligvis ville passet:) buksen er komførtabel og det føles som å ri en joggebukse. Ville kjøpt en ny bare i mindre størrelse:)

 0

Deilig bukse

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Kjempebehagelig bukse! Noe romslig i størrelsen,men det synes jeg bare er digg! Kunne brukt denne i stedet for en joggebukse på en slappaøndag anyday! Kommer til å kjøpe flere! Blir noe fort slitt i skrittet, men ift pris kan en vel ikke vente all verden hva gjelder slitasje.

 0

Som et skudd

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Kjøpte denne ridebuksen i en str mindre enn jeg pleier å kjøpe ridebukser i. Den satt som et skudd, virkelig en ridebukse jeg skal ha alle farger av! Godt grep i salen også, må virkelig si at den er herlig. Høy og fin i livet, men ikke slik at den blir ubehagelig. Nå gjenstår det jo å se hvordan den er etter vask, men ridd i den noen ganger allerde og den er super.

 0

Tommel opp

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

God og ha på, ser ok ut. Romslig i størrelsen og ikke all verdens til grep av de silikonprikkene, men for den prisen absolutt verdt det!

 0

Anbefalt !

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Har hatt denne buksen i over et år og den holder! den er litt slitt her og der, men det er lite skade for å ha den i over et år. dårlig silikongrep etter tid, men heller ikke så bra når man kjøper den. fin rundt livet og ikke så masse støv og flis setter seg fast, men når det kommer på, blir det litt vanskelig å ta av, men klesrullen er alltid der i slike tilfeller! Jeg rir 3 ganger om uka, og buksen passer til alt. jeg rid b.l.a sprang, dressur, feltritt osv. Denne er ikke så lett å ri barbak med, men det er selvfølgelig bedre enn ingenting. Buksen tilpasser seg været, som er helt fantastisk! har ridd med denne buksen vinter, høst og sommer, om funker til alt. Anbfales virkelig!

 0

Sammenlign våre priser med hvem du vil!

Vi matcher alle våre konkurrenters priser! Du betaler aldri mer på identiske varer hos oss, enn i andre norske nettbutikker!


Hvordan fungerer det?

  1. Fyll ut skjemaet og send inn ditt Prisløfte-ønske.
  2. Sjekk innboksen til e-posten din, du skal ha fått en ny mail fra Horze.
  3. Klikk på linken i e-posten for å aktivere din ønskede pris!

Kopier og lim inn nettsidens adresse på det identiske produktet med lavere pris.

Ditt ønske er sendt til Horze Support Team.

Vi behandler det og svarer så fort som mulig. Prosessen kan ta opp til 24 timer man-fre 8-16 (GMT +02:00).

Flere interessante produkter

BILDER FRA BRUKERE Del ditt eget bilde av produktet med hele verden. Les mer

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Pålogging