Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå
Supertilbud
%

Pull On helforsterkede ridebukser med silikon og netting

Produkt-ID: CP3616

kr 299,00
kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Pull On helforsterkede ridebukser med silikon og netting
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Pull On helforsterkede ridebukser med silikon og netting
Beskrivelse

Beskrivelse

Rikelig stretch og komfort dagen lang er en selvfølge med disse nydelige, helforsterkede ridebuksene med silikon. Dra på deg disse stilige ridebuksene når du kjapt ønsker å ta på deg et hverdagslig og lett utseende. De klassiske fargevalgene gjør denne buksen til noe du bare må ha i skapet ditt.


Egenskaper:


  • Myke pull-on ridebukser.
  • Helforsterket med silikon.
  • Pustende.
  • Lett.
  • Linningen er vid og elastisk.
  • Elastiske legger.

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 40°C. Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
3.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Noen få justeringer, og dette er en av favorittene mine
7 Likes

Disse tightsene er stort sett flotte, og jeg bestilte nettopp et annet par i dag. De kjører TTS, men jeg bestiller en størrelse fra Horze-bruddene mine for en veldig jevn passform. De er ess etter vask og tørketrommel på lavt (innvendig og utvendig). Stoffet har en tykk, tøyelig håndfølelse, silikonen er supergripende med tonalt bunnmønster og sidepanelene av nettet gir mulighet for utlufting, noe som er nødvendig fordi de er ganske tykke. Utfordringene; sømmen som går langs baksiden av beinet er grov og kaféer bak kneet etter noen timer, jo strammere buksen er, desto dårligere er chafe, men den virkelige avtalen er den STORE sømnebben bak på ankelen som gjør vondt som @ $ #% under støvler. Siden jeg elsket den generelle komforten, grepet, superflatterende passform og BOGO-prisen, gjorde jeg noen få endringer og bruker nå disse 2-3 dagene i uken. Jeg bestiller opp en størrelse og vrir beinet litt for bedre sømplassering når jeg kler seg (enkelt). Det viktigste var at jeg forkortet benlengden med en serger, klippet rett over ankelsømmen og fikk den nye åpningen til å være glatt med en lang flat pil på utsiden av leggen, nå passer de som 7/8 yogatights og Jeg ELSKER dem nok til å kjøpe en annen. Jeg er klar over at dette kan være for mye bry for noen, men det tok meg bare ca. 5 minutter. Så hvis du er glad i et klær, men det er bare litt vanvittig (nesten alle klær, spesielt rideklær), er det verdt å spørre en skredder (eller moren din), og det kan vise seg å være en favoritt. Jeg håper dette var nyttig.

Flotte bukser til prisen!
5 Likes

I dag kom buksene til meg. Første inntrykk super! Kledd og hun sitter. Selvfølgelig er hun tett og legger på utmattende. : D men så sitter hun som en 2. hud. Super tynn og elastisk. Jeg er mellom 38-40. Jeg bestilte 38, og det passer bra.

Veldig fornøyd
4 Likes

Jeg er kjempefornøyd med buksen. En anelse liten i størrelsen, men siden det er stretch i den så er det ikke noe problem. Sitter utrolig bra gjennom hele dagen, og gir godt grep i salen.

Optisk bra - bærekomfort godt
3 Likes

Reitleggin ser visuelt førsteklasses, passer figuren pent og flater denne noe. Også det veldig brede og faste linning er veldig behagelig og skjuler noe. MEN dessverre, sidemashinnsatsene er veldig ubehagelige. Disse klør og klør mye, noe som er ekstremt urovekkende. Mach er veldig fast og ubevegelig, så det gjør den faktiske bærekomforten til en leggin ganske ubehagelig. Jeg er veldig skuffet, for jeg kan ikke bruke buksene en hel dag i stallen, for etter 1-2 timer er det uutholdelig. Veldig synd ....

Ser flott ut, men tykk ikke "lett"
3 Likes

Jeg har flere forskjellige par Horze ridebukser med silikongrepet og ønsket å prøve disse (mest på grunn av den kule tealfargen). De er annonsert som lette, men en annen anmelder beskrev dem som å være en "våtdrakt" ... dette er ganske nøyaktig. Jeg bor i SW Florida og syklet i dem første gang forrige uke (april) bestemte meg for å beholde dem bare for vinterridning. Også gjorde de seg sammen og tabbet bak kneet. Jeg ELSKER Horze Superlight Bianca-strømpebuksene mine og ønsket at de hadde et bedre fargevalg i de. De er SÅ lette og behagelige at jeg kunne sove i dem, og silikon kneplasteret er en stor bonus!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.