Våre månedlige kampanjeprodukter er her - begrenset antall - mye å spare! Utforsk nå

×
Produkt-ID: #36588

Horze Desiree helskinnsridebukse til dame

kr 692,30
kr 989,00
(Pris inkl. MVA)
Har du funnet produktet til en lavere pris? Vi justerer prisen basert på konkurranse. Les mer

Velg vår Desiree ridebukse når du vil ha ultimat komfort og trendy mønster på helskinnet.


Disse helskinnsridebuksene har flere tekniske finesser, som silikontrykk på helskinnet med mønster som gir en flott stil. Den høye midjen og pustende bi-strechstoff gjør dem svært behagelige å bruke. Denne ridebuksen av høy kvalitet bevarer fasongen samtidig som den avviser skitt og fuktighet.


Egenskaper:


 • Trendy dameridebukse med spesielt silikonmønster på helskinnet som gir godt grep i salen
 • Høyt liv
 • Helskinn av Alos lær som kan stretches vertikalt
 • Funksjonell, pustende bi-stretch stoff
 • Beholder formen
 • Vann og skittavstøtende
 • Elastiske bein
 • Innersøm er 72 cm

Teknisk beskrivelse:


Eros stoff 93% polyamid, 7% elastan.


Vaskeanvisning:


Vaskes i maskin på 40 grader. Vaskes på vrangen med lignende farger. Ikke bruk skyllemiddel.


Sorter etter:

Super

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

En veldig fin og god bukse å ha på. Har begge disse buksene (kne og helskinn) Min første blei slitt etter et halvt år, men da brukte jeg den ofte! Så min holdt seg godt. Er litt stor rundt livet da jeg er lang og tynn. Men i alt et godt kjøp.

 0

fantastisk! men...

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Buksen sitter kjempe godt og er utrolig behagelig å ha på! får også utrolig godt grep i setet. det eneste er at knappene falt av etter kort tids bruk, og buksen ble slitt mellom lårene etter 2 gang jeg brukte. etter 4 bruk fikk den hull mellom beina. dette er utrolig skuffende, da jeg trodde jeg hadde funnet favoritt buksen.

 0

Dårllig valg av reklamering !!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Utrolig dårlig at det står selges fra 650 kr, og når du velger str går den opp til 929 kr. Utrolig misvisende. Har lest andre anmeldelser og tenkte å bestille denne buksa, men på grunn av dette dropper jeg det. Burde fikses opp i. 1 stjerne på alt fordi jeg kan ikke uttale meg om buksen, kun reklameringen til horze.

 0

Behagelig bukse, dårlig kvalitet

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Veldig behagelig bukse å gå med, utrolig god passform, beste rideuksa eg har hatt på, men elendig kvalitet. Hull i skinnet mellom låra etter berre noken mnd. Eige ingen andre ridebukse som har blir hull i, sjølv etter fleire år. Dog einaste buksa eg har som passar i låra utan at eg må bruke belte. Veldig dyr i forhold til holdbarhet

 0

Knall god ridebukse!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Kjempe pen bukse! Er utrolig god å ha på. Til meg passer den perfekt på bena, men er for stor i livet, så jeg synes livet kunne vært litt smalere i livet. Litt dyr egentlig, men verdt pengene.

 0

Perfekt!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Denne har perfekt passform! Fantastisk stretch, og selv om at den kan føles trang å kneppe igjen rundt magen, når den først er på, så kjennes det nesten ut som om du har en joggebukse på deg! Silikonen i setet er god. Sitter som støpt i salen! Noe som er litt dumt med den er at den er litt lang i beina og kan klumpe seg litt i ridestøvlene. Det virker som om silikonen i setet, pluss noen av detaljene slites veldig lett bort. Fargen på den svarte buksen, kan også se marineblå ut i sterkt lys. Men alt i alt, er jeg superfornøyd med denne buksa til denne prisen!

 0

Den beste ridebuksen

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Greier meg ikke uten denne ridebuksen. Høy i livet, flotte detaljer og normal i størrelsen. Har alle fargene og får støtt kommentarer om at de er så fine. Eneste problemet er at sømmen på to av de er sprukken, etter jeg har brukt dem et par ganger. Så de er ikke så slitesterke. Ellers så anbefaler jeg denne til alle:)

 0

Super behagelig men elendig kvalitet!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

En superbehagelig bukse som er høy i livet. Flotte detaljer dor en hverdags ridebukse. Noe liten i størrelsen. Helskinnet er av veldig tynn kvalitet som ble hullete ekstremt fort! Ikke veldig slitesterk bukse, da den allerede må skiftes ut etter bare et par mnd.

 0

Favorittbukse

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Denne ridebuksa er utrolig god å ri med. Gir god støtte og godt grep i salen, samtidig som den er behagelig å ha på. Elsker den høye midjen! Har fått masse komplimenter for denne buksa. Den ser bra ut i tillegg til å være super å bruke. Kvaliteten er god, eneste minuset er at sømmene har begynt å rakne litt langs skinnet på fremsiden av lårene. Favorittbukse, håper den kommer i svart også.

 0

Ett godt kjøp!!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Meget behagelig å ha på. Den gir godt feste i salen. Den høye linningen gir en fin støtte. Anbefales!

 0

Utrolig god bukse

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Fantastisk god bukse. Stort pluss for at den er så høy i livet, og myk og god å gå med. Ønsker den i svart!

 0

Horze Desiree helskinnsridebukse

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Beste buksen jeg noen gang har ridd i! merket forskjell med en gang jeg satt meg i salen i forhold til andre bukser jeg har ridd med. den har utrolig bra grep, og er vært behagelig å ri med og å gjøre stallarbeid i. har elastisk stoff, og silikonen har bra kvalitet. vil definitivt kjøpe flere!

 0

Desiree ridebukse

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Knall stilig ridebukse med meget god passform,god Grip i salen. Det som er negativt er at de er rimelig fort slitt. Siliconen sliter fort av og læret eller stoffet bak på buksa blir fort tynn...

 0

Kjempegod bukse, men fort ødelagt

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Kjempegod bukse og flott at den er så høy i livet. Dette ble fort min favorittbukse, MEN to av knappene datt av veldig kjapt etter kanskje en månedes bruk, og det er veldig kjedelig, for den var jo ellers så god :(

 0

De beste ridebuksene

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Disse er de beste ridebuksene jeg noensinne har brukt!!! De har et utrolig bra grep, og passer til både dressur og sprang. Veldig fine å se på og buksene har høy midje, som er akkurat det jeg trenger! Disse er mine nye favoritt ridebukser. Hadde vært tøft med en i hvit farge til stevner!

Fordeler: Har flotte detaljer, Svært slitesterk, Rimelig pris
 1

Favorittbukse

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Jeg tror jeg trenger flere bukser med denne passformen! Håper det kommer vinterridebukse med samme liv og grep, og jeg er i desperat behov at en hvit en som kan brukes på stevner. Veldig fornøyd med hvordan den sitter, den er elastisk og lett å ta på seg, uten at den oppleves som "ekkel" i stoffet eller slapp. Elsker den, og bruker den nesten hver dag!

Fordeler: Har flotte detaljer, Svært slitesterk
 0

Utrolig fornøyd

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Er utrolig fornøyd med denne ridebuksen. Var litt redd for at den ikke vil passe meg når den kom men den satt helt perfekt. Merket stor forskjell på at det var både silikon og helskinn. Silikonen er startet å bli slitt og ble svekket ganske fort. Stort pluss for høy i livet. Dette er min favorittridebukse og skal garantert kjøpe flere

Fordeler: Har flotte detaljer
 1

ELSK!!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Kjøpte denne ridebuksen for et år siden, og jeg har gått konstant med den. Virkelig den beste. Utrolig fin og deilig å ri med. Sitter godt i stallen. Det beste er at den er utrolig høy i livet noe som er veldig behagelig. Anbefales absolutt!

Fordeler: Har flotte detaljer
 0

Verdens Beste ridebukse!!!!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Utrolig god ridebukse med høytliv. Sitter veldig godt, det er egentlig en bra ridebukse på alle mulige måter:)

Fordeler: Har flotte detaljer, Svært slitesterk
 0

Et veldig godt kjøp!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Er kjempe fornøyd med min Crescendo Desiree helskinns bukse. Fantastisk god kvalitet og ikke minst passform. Liker at den er så god stretch i samt den er meget behagelig å gå med og ri med. Har lenge savnet en "rimelig" bukse som både er høy i livet og lang nok, uten at den bli for stor til meg. Endelig har jeg funnet den... Har lenge sverget til både Pikeur og Eurostar, men minst like fornøyd med disse!!! og de er halvparten av prisen. Har kjøpt i både Mørkeblå og Moon grey - utrolig flotte nøytrale farger.

Fordeler: Svært slitesterk, Rimelig pris
 0

Komfortabel ridebukse

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Buksen er veldig god å ha på, og det høye livet gjør at den sitter godt. Det er også en lekker ridebukse med fine detaljer.

Fordeler: Har flotte detaljer, Rimelig pris
 0

Lykke kjøp!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Er superfornøyd med denne buksen! Den sitter veldig godt og gir en behagelig følelse. Under ridning gir den godt grep i salen og på grunn av det høye livet støtter den opp en del. Spesielt i ryggen. Fikk ny ridefølelse med denne da jeg sliter med en del plager i kroppen og med passformen, grippen og det høye livet ble det mye bedre. Vi må ikke glemme det flotte designet! Knall fornøyd.

Fordeler: Har flotte detaljer, Svært slitesterk
Ulemper: For dyr,
 0

Horze crescendo desiree helskinn ridebukse

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Superfin og stilig bukse med meget godt gripp i salen, kjempefin passform og veldig behagelig å ha på. Eneste bukse som har lang nok ben og ikke slutter langt over ankelen:)

Fordeler: Har flotte detaljer, Rimelig pris
 0

En stor skuffelse...

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Jeg gledet meg veldig til å få denne kule buksa i posten, men gleden varte ikke lenge. En av de tre knappene falt av ensten med en gang. Jeg har brukt buksa Max 10 ganger, men skinnet mellom lårene har allerede begynt å slites, og har allerede fått hull... Veldig skuffende, da den er veldig kostbar. Lønner seg å kjøpe en billigere bukse med bedre kvalitet, eller koste på seg en skikkelig bukse. Kvalitet og pris går ikke overens.

Fordeler: Har flotte detaljer
Ulemper: Ikke slitesterk, For dyr,
 0

den beste!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

elsker denne ridebuksen! den er også ganske så vannavstøtende! alle dråpene bare preller av. også har den høytliv, noe som nesten er et must for meg :3

Fordeler: Har flotte detaljer, Svært slitesterk
 2

som støpt

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Denne buksen har en utrolig god passform og gir et godt grep i salen. Det høye livet med den brede kanten gir god fordeling av trykk (kjenner ikke at det trykker noe sted), gummien gir uttrykket "grep i salen" en ny betydning, og den er pen å se på. Min nye favorittbukse!

Fordeler: Har flotte detaljer, Svært slitesterk, Rimelig pris
 2

Flott ridebukse!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Meget behagelig og flott ridebukse. Litt uheldig med sømmen ved buksesmekken (sømmen har løsnet litt, dette skjedde etter at jeg hadde brukt ridebuksen et par ganger) Høy i livet, ganske normal i størrelsen.

Fordeler: Har flotte detaljer
 6

Har du funnet produktet til en lavere pris?

Vi justerer prisen basert på konkurranse. Be oss om en bedre pris om du har funnet samme produkt i en konkurrerende nettbutikk, og gi oss muligheten til å komme med et bedre tilbud.


Hvordan fungerer det?

 1. Fyll ut skjemaet og send oss ditt forslag til prisjustering.
 2. Sjekk innboksen til e-posten din, du skal ha fått en ny mail fra Horze.
 3. Klikk på linken i e-posten for å aktivere din ønskede pris!

Kopier og lim inn nettsidens adresse på det identiske produktet med lavere pris.

Ditt ønske er sendt til Horze Support Team.

Vi behandler det og svarer så fort som mulig. Prosessen kan ta opp til 24 timer man-fre 8-16 (GMT +02:00).

BILDER FRA BRUKERE Del ditt eget bilde av produktet med hele verden. Les mer

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Pålogging