Mellomsesong SALG
Hestebørster

Hestebørster

Børster til hest kommer i et bredt utvalg av farger og stiler. Velg en myk bust for en skinnende pels, eller stiv bust for å fjerne gjørme og skitt. Gummibørster, også kalt kardasker er utmerket for en god massasje.
102 artikler

Kjøp Hestebørster på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Børster til hest gjør det daglige stellet morsomt og lett

Børster til hest, slik som rotbørster, finbørster, ansiktsbørster og mankammer er en nødvendig del av hestens daglige stell. Horze har et stort utvalg av fargerike, praktiske børster i alle størrelser og varianter. Velg en myk børste for å gi pelsen en fin glans. En børste med hard bust vil enkelt fjerne gjørmeklumper og jord, mens rundbørsten løsner hår og støv og gir hesten din en myk massasje som den vil elske.

Gummiskraper gir en dyp rens og god massasje

Få vekk jord og støv fra pelsen til hesten, samtidig som du gir den massasje for å øke sirkulasjonen og frigjøre naturlige oljer i pelsen. En god børsting med gummibørsten får hesten til å slappe av, fjerner søle og løse hår. Fortsetter du med en rotbørste vil du få løs enda mer støv og skitt. En myk finbørste vil deretter glatte ut pelsen og få den til å se elegant og glansfull ut. Daglig børsting er nødvendig for å få en sunn og lykkelig hest, og med utstyr fra Horze vil dette arbeidet være morsomt og hyggelig.

Toppkategorier